חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

נסיון ביטול עסקה בתשלומים על שירות שלא ניתן- קבלת סירוב מהבנק והפניה אליכם
מחבר:ניבה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/02/2021
שעה:14:50:55

התחלתי הסרת קעקוע בתאריך 25/11/2020 בחברת טל אסתטיקה בע״מ, קיבלתי קבלה על סך 2000 שח וחילקתי לעשרה תשלומים. בפועל מאז עברתי טיפול אחד, אין להם היתר עבודה כרגע בגלל המצב. בתאריך 15/2 שלחתי לחברה מייל שמצויין לכתובת שיש על הקבלה עם בקשה לקבל את כספי בחזרה, לא התייחסו לא ענו. ב4.1.2021 קיבלתי הודעה שהמכון נסגר בעקבות הסגרים והנחיות משרד הבריאות וניתן מס שדרכו יש לדבר, לא עונים במספר הזה באופן קבוע, יש לי מספר טלפון נוסף של הפלאפון של הסניף- גם שם לא עונים ומעבירים למספר הראשון. היום הצלחתי לתפוס את המנהל וביקשתי ממנו את הכסף שלי בחזרה, התשובה שלו הייתה שהוא נותן לבנות שעובדות 10% מכל טיפול ושיש לו שכירות ומקום לשלם עליו ושלא נשאר לו כלום. שאלתי אם בעצם הוא לא מוכן להחזיר לי את הכסף ששילמתי עבור שירות שלא קיבלתי (לא משנה מה הן הסיבות) והוא אמר שהוא יכול לברר, שהוא לא יכול להיות יותר מדי גמיש, שהטיפול הראשון הכי יקר ותירוצים נוספים. בנוסף, הייתה שיחה נוספת שנשמעה עם בחורה בשם יוליה על נושא פיטורים, מכירת מכונה. ציינתי בפניו שהזמנים כבר לא יתאימו לי ושאני רוצה לעזוב ולקבל את כספי בחזרה, האדון בשלב הזה ניתק בטענה שיבדוק מה אפשר לעשות. לא אמר שיחזור אלי, לא ביקש מס', לא שאל לשמי שוב. התקשרתי לבנק, אמרו שאין ביכולתם להפסיק את התשלומים קדימה ושאפנה אליכם/אתבע/אדבר עם המנהל (מה שכבר עשיתי ולא צלח). אשמח לייעוץ בנושא, אציין שפניתי למס' עורכי דין ויחזרו אלי ביום ראשון.
אשמח לייעוץ כיוון שאין לי רצון לתבוע אותו לא על ההסרה הזו(וגם לא על הסרה קודמת למרות שהקעקוע לא הוסר במלואו).
18/2/2021 14:50 ניבה נסיון ביטול עסקה בתשלומים על שירות שלא ניתן- קבלת סירוב מהבנק והפניה אליכם
21/2/2021 14:07 המועצה לצרכנות    re:נסיון ביטול עסקה בתשלומים על שירות שלא ניתן- קבלת סירוב מהבנק והפניה אליכם