| מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/02/2021 |
| שעה: | 09:26:01 |
|
הזמנתי לפני חודשיים נופש בסטאי כינרת, שאלתי כמה פעמים האם מדובר במלון או בחלופת מגורים לתקופה קצרה/ארוכה ונאמר לי שהמקום פועל כחלופת מגורים וזה גם מה שנשלח לי בטופס אישור ההזמנה במייל, רשום לי ״אישור לחלופת מגורים לתקופה קצרה/ארוכה.
התקשרתי כמה פעמים מאז כדי לשאול אם הכל בסדר עם ההזמנה ונאמר לי שבוודאי שהכל בסדר ואני יכול להגיע מפני שהם חלופת מגורים ולא מלון.
אתמול התקשרתי כדי לשאול מתי הצ׳ק אין מתבצע ונענתי בשאלה ״התחסנת?״ אמרתי כן, רק במנה ראשונה וממתין למנה השנייה ונענתי ״אז ההזמנה שלך לא רלוונטית מפני שאנחנו דורשים תעודת מתחסן או אישור מחלים בלבד גם בדיקת קורונה לא תעזור לך״
אמרתי להם ״אבל אתם חלופת מגורים, לחלופת מגורים לא צריך חיסון אתם אמורים לקבל את כלל האוכלוסייה לפי חוקי משרד הבריאות (נבדק, זה המצב - חלופת מגורים לא צריך תעודת מתחסן)
נענתי בגמגומים מצד השירות לקוחות ובגדול נתנו לי להבין שאין מה לעשות וזה המצב.
אני הזמנתי נופש ביחידות אירוח, אני לא הזמנתי נופש במלון! לכן איני מבין מדוע אני לא יכול להגיע?
האם זה חוקי בכלל למנוע ממני דבר כזה? אפילו בהצגת בדיקת קורונה שלילית?
ביטלתי נופש מאוד יקר כדי להגיע לשם ושילמתי עליו דמי ביטול, ובסוף ביחידות האירוח שהזמנתי לא רוצים לקבל אותי **בניגוד לחוק** מפני שלא התחסנתי עדיין במנה השנייה
אשמח לתשובות בבקשה ומה ניתן לעשות , תודה. |
|
|