| מחבר: | נטע (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 16/02/2021 |
| שעה: | 20:42:06 |
|
| בסוף נובמבר הזמנתי נעליים שהגיעו לארץ דרך חברת שילוח (ushops) שילמתי כולל מכס ומסתבר שהספק שכח את המדרס הפנימי, הספק שלח לכתובת של המחסנים. במקביל הזמנתי עוד חבילה ושאלתי האם הם יכולים לאחד חבילות (בתשלום) ובנוסף כיתבתי אותם בתכתובת עם הספק ששכח שיראו שהמדרסים לא עולים אלא כחלק מחבילה שכבר שולמה. לאחר בדיקה של כמה ימים הם חזרו אליי ואמרו שאי אפשר לשלוח כי המכס לא יקבל וביקשתי שישלחו חזרה לספק ואת החבילה האחרת אשלם שישלחו לארץ. שלושה ימים אחרי שלחו שהם בדקו פעם נוספת ויש אפשרות לשלוח עם איזו פרוצדורה. עניתי שלאחר שענו לי שלא ניתן קיבלתי החלטה כפי שכתבתי שישלחו לספק ושילמתי כבר מחיר שילוח מלא על החבילה השנייה. אחרי שבועיים שאלתי מה עם המדרסים, אם כבר שלחו, לא קיבלתי תשובה ושלחתי שוב מייל אחרי ארבעה ימים. יומיים אחרי הם שלחו שאין להם את הכתובת או תווית ההחזרה וביקשו שאברר אותה. כך עשיתי ועכשיו הם שלחו שהשילוח חזרה לספק יעלה 26$ שכשמלכתחילה אם היו עונים לי נכונה הייתה שולחת עם החבילה השנייה! למעשה הסיפור הזה נמשך מסוף נובמבר! לא ניתן להשיג אותם טלפונית ובמיילים הם או עונים לא נכון או לא עונים בכלל!! כבר המצב שלי מול הספק ממש מביך בגללם! ואני הייתי צריכה לשלם פעמיים כי לא ענו לי נכון! |
|
|