| מחבר: | זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/02/2021 |
| שעה: | 12:42:29 |
|
| שלום, ביצעתי רכישה אונליין מחנות נעליים של 4 זוגות נעליים. במעמד הרכישה באתר, נכתב שמעל 249 ש''ח, המשלוח חינם. ואכן עברתי את הסכום הזה וקיבלתי משלוח חינם. החבילה הגיעה, וזוג נעלים אחד לא התאים לי.. כיוון ששהיתי בבידוד החלטתי להשתמש בשרותי החנות, שמציעים שירות משלוחים מדלת לדלת בעלות של 40 ש'ח. לאחר הגעת הנעל לחנות, הם הורידו ממחיר הנעל את ה40 שח הללו, ובנוסף ניכו עוד 25 שח שהם דמי המשלוח המקוריים, לטענתם כעת בגלל שהחזרתי זוג אחד סכום ההזמנה המקורי אינו עולה על 245 ש'ח.. הדבר לא מצוין במדיניות ההחזרה שלהם, ויותר מזה, שוחחתי לפחות 3 פעמים עם החנות כדי לוודא את עלות ההחזרה, ולא נאמר לי בשום שלב העניין הזה, שמן הסתם היה גורם לי לוותר על ההחזרה.. החנות לא מוכנה לזכות אותי בסכום זה, ולאחר דין ודברים הם 'הסכימו' לתת לי זיכוי של 25 שח לקניה הבאה, שכמובן לא תקרה לעולם. אני יודעת שמדובר פה בסכומים קטנים, אבל העיקרון נורא מקומם אותי!! זה פשוט רמאות, ועוד בתקופה כזו שלאנשים אין ברירה וכל הקניות מתבצעות אונליין. רציתי לדעת האם שייך להגיש תלונה למועצה לצרכנות? אני ממש רוצה שהתופעה תוקע מהשורש. בעיניי זה עוול, לא פחות.. תודה! |
|
|