| ![]() |
| re:דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול | ||
| מחבר: | עמי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/02/2021 | |
| שעה: | 16:42:19 | |
| לאחר שבועות בהם הלכתי / אימי הלכה לדואר מספר פעמים רב כדי לברר מידע על החבילה ששלחו אלי שלא יכלו למסור לי אותה, ואחרי 8 פעמים שפניתי אל הדואר באמצעות האתר/מייל (מספר פניות שונות באותו עניין) ללא שענו לי אפילו לפניה אחת, ולאחר המתנה ארוכה מאוד על הקו היום, שוחחתי בשעה טובה עם נציגה של הדואר, שאמרה לי שהיא שלחה הודעה לפניות הציבור בה היא מבקשת עבורי שיטפלו בפניה שלי - שלא טופלה עד כה.
הנציגה אמרה לי שהדואר מחוייב לתת תשובה לפניות תוך 5 ימי עסקים מעת הפניה אליהם, אך סרבה לאמר מה הפיצוי במקרה שלא עונים ללקוח. בנוסף הנציגה אמרה לי שאחריות הדואר היא כלפי השולח בלבד ולא כלפי הנמען. אני כנמען הוא זה ששילם על הסחורה שהגיעה עד לסניף שמחלק את החבילה אלי, קיבלתי זימון ואז איבדו את החבילה עם הסחורה שלי. אני הוא זה שנאלץ להגיע לדואר שוב ושוב, לפנות אליהם שוב ושוב בנסיונות לברר היכן החבילה שלי, לספוג עלבונות כאשר קראו לאימי נודניקית אחרי שבאה שוב לשאול האם נמצאה כבר החבילה, אני הוא זה שנפגע מזה שהמוצר שלי מתעקב עדיין ללא שיש לי יכולת להשתמש בו, וכעת כשארצה לרכוש את המוצר מחדש אני הוא זה שידרש לשלם מחיר גבוה יותר על המוצר מאחר ומחירי בלק פריידי שהיו בעת שרכשתי את המוצר התייקרו. והכל בגלל התנהלות הדואר. והם טוענים שאין להם שום אחריות כלפי. האם זה נכון? האם זה מותר להם? האם זה חוקי? האם זה הגיוני? האם אין לי שום זכאות כנגד כל הנזק שנגרם לי? מבקש תשובה בהקדם על מנת שאוכל לדעת להתנהל מול פניות הציבור לכשיחזרו אלי. | ||
| 15/2/2021 22:16 | עמי |
דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול |
| 16/2/2021 16:42 | עמי |
re:דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול |
| 18/2/2021 11:21 | המועצה לצרכנות |
re:re:דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול |