| ![]() |
| re:re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות | ||
| מחבר: | פלוני אלמוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/02/2021 | |
| שעה: | 16:30:15 | |
| זהו לפני שרכשתי את המוצר התקשרתי לברר אם מדובר ביבואן רשמי. אני בטוח ב100% שבעל החנות אמר לי שהם יבואנים רשמיים של סאמסונג בישראל. אחרת לא הייתי קונה מהם. כבר יצא לי להכוות בעבר בגלל שלא קניתי אצל יבואן רשמי. וגם באתר שלהם כתוב שהם יבואן ראשי ובעלדי של טאבלטים של סאמסונג בארץ.
אך כפי שאמרתי המוכר מעולם לא שלח לי את תעודת האחריות. ועכשיו כשאני נכנס לעמוד המכירה של המוצר רשום אחריות של החנות ולא רשום יבואן רשמי. אז אני מניח שהמוכר הטעה אותי אז. אבל אין לי דרך להוכיח את זה. להגנתי בשום מקום באתר לא רשום את המילים יבואן מקביל.. בפעם השניה שבה התקלקל המכשיר אז בעל החנות מאוד לא רצה לשתף פעולה. הוא הטיח בי האשמות שאני איכשהו הורס את המכשיר מבלי אפילו לבדוק אותו. רק אחרי ימים שהייתי צריך להתכתב לריב ולכשנע אותו. בהם הוא ביקש ממני לפרמט את המוצר, להחליף מגני מסך שעולים הרבה כסף. ולצלם לו סרטונים המראים את הבעיה. הוא לבסוף אמר לי להפסיק לשלוח לו הודעות. שהוא שלח את הסרטונים שלי אל הספק הראשי. ושהוא יעדכן אותי ברגע שתהיה לו תשובה. המתנתי בסבלנות עד שחלפו 20 יום ולא קבלתי שום תשובה ממנו. אז יצרתי איתו קשר שוב. הוא אמר לי שלא אושר לי חילוף למוצר. אז השבתי, אוקי אבל כרגע יש לי בעיה במוצר. מה לגבי לשלוח אותו למעבדה לנסות לתקן? ובשלב הזה בעל החנות כבר התעצבן ושלח לי הקלטה בה הוא מתלהם עלי. הוא הבהיר לי שהוא לא מעוניין אפילו לנסות לתקן לי את המוצר ושמבחינתו העיניין סגור ושעלי לקבל את זה. כל השיחות שלי עם בעל החנות מתועדות בוואטסאפ ובשלב הזה אני קצת חושש לפנות אל בעל החנות שוב.. | ||
| 14/2/2021 15:17 | פלוני אלמוני |
מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 12:25 | המועצה לצרכנות |
re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 14:15 | פלוני אלמוני |
re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 14:34 | פלוני אלמוני |
re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 15:05 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 16:30 | פלוני אלמוני |
re:re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |