חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רשת סופרים מחייבת אותי בהשארת פרטים אישיים למועדון חברים אחרת לא מאפשרים הזמנה
מחבר:הילה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/02/2021
שעה:07:33:27

שלום, יש מישהי שאני מזמינה עבורה אוכל ברשת סופרים ידועה דרך האינטרנט כי היא גרה ממש רחוק ממני, הפרטי אשראי שךי מסתבר נשמרו בצורה לא פרטית מספיק וכל מי שיחזיק במכשיר הסלולרי הזה יוכל להזמין על חשבוני ולראות מה הספרות האחרונות שלי, הם טענו שמותר להם כי זו רשת סופרים שגם יש להם כרטיסי אשראי מסתבר, אבל אתמול כשניסיתי להזמין שוב באינטרנט שלהם זה לא איפשר לסיים את ההזמנה אם אני לא מסמנת שאני רוצה להצטרף למועדון לקוחות שלהם ולרשם תעודת זהות שבלי קשר לפרטים שנשמרו לגביה, ואני בפירוש מאוד לא רוצה להצטרף למועדון לקוחות שלהם כי אז זה גם מעבר לכך שפרטי אשראי ופרטים אישיים יהיו חשופים רק למי שמתעסק שם באשראי, אלא כל קופאי יוכל לדעת מה המספר תעודת זהות שלי ולהשיג פרטים אישיים אחרים שלי.
ובלי זה המערכת שם לא מאפשרת לי להשלים את הרכישה!
פרטים אישיים שלי אמורים להיות אישיים שלי, מותר להם?? ידיד שלי שעשה מועדון בחברה דומה שם לב שזה רושם מול כולם מה שם שלו וכו שכשהוא מקיש תז כדי שזה ייתן לו להוציא מהמתקן את העגלת קניות, זה רק דוגמא קטנה שהפרטים אישיים מסתובבים חופשי מדי אחכ
16/2/2021 07:33 הילה רשת סופרים מחייבת אותי בהשארת פרטים אישיים למועדון חברים אחרת לא מאפשרים הזמנה
17/2/2021 14:21 המועצה לצרכנות    re:רשת סופרים מחייבת אותי בהשארת פרטים אישיים למועדון חברים אחרת לא מאפשרים הזמנה