חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול
מחבר:עמי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/02/2021
שעה:22:16:40

שלום,
משלוח שהזמנתי מחו"ל הגיע לסניף הדואר שלי. קיבלתי זימון בסמס להגיע לאסוף את החבילה, אך כשהגעתי לאסוף אותה אמרו בדואר שהם לא מוצאים אותה ושיקח כמה ימים עד שימצאו את החבילה ויקראו לי שוב.
מאז קיבלתי מספר זימונים נוספים בסמס עם התראות שבמידה ולא אגיע לאסוף את החבילה היא תשלח בחזרה לחו"ל.
בכל פעם נסעתי במיוחד לדואר לאסוף את החבילה, המתנתי בתור, ונאמר לי שההודעות שנשלחות אלי בסמס הן אוטומטיות ושעלי להתעלם מהם מאחר והחבילה לא נמצאה.
ביקשתי שיסמנו בחמחשב לא לשלוח חזרה לשולח כדי שבמידה והחבילה תמצא יודיעו לי, ובמקום לקבל שיתוף פעולה צעקו על אימי (שביקשה בשמי כשהגיעה לאסוף את החבילה) שלא ננדנד להם, כי יש להם לקוחות אחרים לטפל בהם.

בהמשך, באחת השיחות עם נציג בסניף נאמר לי שעובדת ניקיון שעבדה בסניף נתפסה בגניבה של חבילות ושככל הנראה זו הסיבה שהחבילה שלי לא נמצאת - להערכת העבד שאמר לי זאת - החבילה שלי נגנבה עם שאר החבילות שנעלמו - זה תאם את התאריכים.
הונחיתי להמשיך לחכות.
מידי פעם עדיין באתי שוב ושוב לסניף לברר האם נמצאה החבילה שלי ובכל פעם נאמר לי שעדיין לא.
בשלב מסויים הופניתי על ידי מנהל הסניף לפנות לשירות הלקוחות דרך האתר ולא לשאול אותם יותר בעניין זה.
פניתי לדואר דרך האינטרנט כבר 8 (!!!) פעמים ולא קיבלתי מענה לאף אחת מפניותי.
עברו כבר קצת יותר מחודשיים (!!!) מהמועד בו קראו לי להגיע לסניף לאסוף את החבילה לראשונה עד היום, ללא שקיבלתי את החבילה וללא שאף אחת מפניותי טופלו.
נותרתי חסר אונים.
אציין גם שהחבילה כללה מוצר שנרכש במחירי בלאק פריידי, וגם אם אקבל את מלא הסכום ששולם, לא אוכל להשיג את המוצר הזה שוב במחיר ששילמתי בזמנו. מעבר לכך בוזבז זמן רב מאוד והמון טירטור ועוגמת נפש, וגם המוצר שנגנב נחוץ לי כבר זמן רב ואני לא רוצה המתין עוד זמן נוסף.
אבקש את עצתכם.
תודה.
15/2/2021 22:16 עמי דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול
16/2/2021 16:42 עמי    re:דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול
18/2/2021 11:21 המועצה לצרכנות       re:re:דואר ישראל - חבילה שלי נגנבה ולא מקבל שום טיפול