| ![]() |
| re:re:גביה מעבר לסיכומים בעסקה מתמשכת על ידי חברת תקשורת | ||
| מחבר: | עמי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/02/2021 | |
| שעה: | 00:42:27 | |
| יש בידי ראיות,יש לי חלק מההקלטות של השיחות עימם וגם תכתובות אין סוף, אם אין סוף פניות אליהם.
בנוסף השיחות עם חברת התקשורת אמורות גם להיות מוקלטות על ידה, והם חייבים לספק אותן במידה ואבקש. פניתי לחברה כבר כל כך הרבה פעמים וכעת אני רוצה להעניש אותם על התנהגותם הדורסנית והקלוקלת ושחוזרת על עצמה שוב ושוב. וגם על התשובות החצופות שקיבלתי מנציגים רבים מידי שלהם, ועל חוסר הטיפול שלהם בהרבה פניות שלי אליהם, ועל הזמן שגרמו לי לבזבז. הגיע הזמן שאקבל פיצוי גבוה ככל שרק ניתן על התנהלותם הדורסנית ושעוברת על החוק. על כן אני מבקש תשובה על השאלות שפירטתי בפניה הראשית. בנוסף ברצוני לברר מה יקרה במידה ואגיש תלונה אצלכם? מה יהיה התהליך במקרה שכזה ואיזה חומר אני אדרש להציג לכם? אציין שאני לא רוצה להתפשר על החזרים של אגורות וגם פיצוי סמלי נוסף (שוב) לא מעניין אותי. החברה הזו גרמה לי לעוגמת נפש רבה בזמן שגרמו לי לבזבז, בפניות הרבות כל כך שנאלצתי להשקיע מולם ובתשובות המזלזלות שלהם. מאחר שנציגי החברה עברו על חוקים רבים פעמים רבות, אני מבקש לברר מה אני זכאי לתבוע ומה העונשים הנוספים שהחברה חשופה אליהם, מתוך כוונה להגיש תביעה ולדאוג להשתת קנסות על החברה במסגרת החוק, ולשקול להתפשר בהמשך הדרך על סכום משמעותי - רק במידה ונצליח להגיע לעמק השווה. את ההזדמנות שלהם להחזיר לי את החיובים העודפים שגבו שוב ושוב ושוב הם כבר הפסידו מבחינתי, וגם העובדה שזיכו אותי בשלב מסויים במעט יותר מהחיוב העודף על מנת "לפצות" הרי שזה היה סכום זעום לעומת הזמן שגרמו לי לבזבז. לאחר שבוצעו ההחזרים האחרונים וסוכם על מחיר ברור לתקופת זמן ברורה מנקודת הזמן בה בוצע ההחזר, אני לא רואה שום סיבה להסכים לשלם להם אפילו אגורה אחת יותר מעבר למה שמסוכם, ולא רואה סיבה לוותר להם על התעקשותם להמשיך לחייב מעבר לסיכומים "כי המנהל שזיכה אותי טעה: לפי מה שהוסבר על ידי הנציג שלא היה מוכן לטפל בפניה הלאה. | ||
| 14/2/2021 12:29 | המועצה לצרכנות |
re:גביה מעבר לסיכומים בעסקה מתמשכת על ידי חברת תקשורת |
| 15/2/2021 00:42 | עמי |
re:re:גביה מעבר לסיכומים בעסקה מתמשכת על ידי חברת תקשורת |
| 16/2/2021 13:11 | המועצה לצרכנות |
re:re:גביה מעבר לסיכומים בעסקה מתמשכת על ידי חברת תקשורת |
| 17/2/2021 10:15 | עמי |
re:re:re:גביה מעבר לסיכומים בעסקה מתמשכת על ידי חברת תקשורת |