| ![]() |
| מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות | ||
| מחבר: | פלוני אלמוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/02/2021 | |
| שעה: | 15:17:35 | |
| למי שקורא את ההודעה הזו שלום רב,
לפני 4 חודשים רכשתי טאבלט המיועד לכתיבה ושרטוט במטרה לייעל את לימודי ההנדסה שלי. קניתי את הדגם החדש ביותר של סאמסונג שיצא ב4,000 שקלים כמובן עם אחריות של היבואן הרשמי. לאחר חודש וחצי הבחנתי שהטאבלט מתחיל לזייף, יש איזורים במסך בהם נוצרת סטייה. כלומר איפו שאני לוחץ עם העט זה לא איפו שזה מצייר על המסך. כתוצאה מכך כתב ושירטוטים שעוברים דרך האיזורים האלו יוצאים מעווטים. ויש איזור שכזה ממש במרכז המסך. יצרתי קשר עם בעל החנות, ואחרי משא ומתן וברורים הוא הסכים לבסוף, להחליף לי את המכשיר באחד חדש. אך לצערי אותה בעיה קראת לי גם במוצר החדש חודש וחצי לאחר מכן. הפעם כשניסיתי לדבר על כך עם בעל החנות. הוא התרגז, ניסה לטעון בו זמנית גם שהבעיה היא באשמתי וגם שאין בעיה בכלל וכך זה האיכות של המוצר. אני מצידי שמרתי על המכשיר מכל משמר. עם כל לימודי הזום האלו המכשיר מעולם לא עזב את השלוחן שלי והשתמשתי בו איך ורק לתפקיד אליו הוא נועד שזה כתיבה. בנוסף אני לא מסכים אם זה שזה פשוט האיכות של המוצר. לטאבלט שעולה סכומים כאלו, בשיא הטכנולוגיה ושמיועד לכתיבה לא אמורה להיות סטייה כלל. ואם זאת באמת היתה האיכות של המוצרים האלו זה היה צריך להופיע כבר ביום יומיים הראשונים, ולא חודש וחצי אחרי. בכל אופן בעל החנות מסרב לשתף איתי פעולה, הוא לא מוכן להחליף לי את המוצר או לנסות לתקן לי אותו. ומבחנתו העניין סגור. האם יש משהו שאני יכל לעשות בנידון? | ||
| 14/2/2021 15:17 | פלוני אלמוני |
מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 12:25 | המועצה לצרכנות |
re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 14:15 | פלוני אלמוני |
re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 14:34 | פלוני אלמוני |
re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 15:05 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |
| 16/2/2021 16:30 | פלוני אלמוני |
re:re:re:מוצר פגום | תקלה חוזרת במוצר בתוך תקופת האחריות |