| ![]() |
| re:re:רהיט פגום ושיקרי | ||
| מחבר: | קארן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/02/2021 | |
| שעה: | 17:29:22 | |
| הדגשתי מס' פעמים שהעסקה בוצעה במלואה פיזית בחנות שבה הוצגו מספר דגמים של מיטות לדוגמה.
אנחנו רכשנו רק את בסיס המיטה שכלל מסגרת עם מגירה וראש מיטה. נאמר לנו שיגיעו לביתנו עם החלקים וירכיבו בחדר. זה לגיטימי שבסיס מיטה יביאו בחלקים. לכן לא הבנתי למה אין לי זכות ביטול עסקה אם לא יכולתי לראות את הפגמים אלא רק לאחר שהרכיבו??? זה מסוג רהיטים שמרכיבים בבית הלקוח בגלל הגודל והנוחות של בית העסק. אין שום שלב בין חתימת העסקה בחנות לבין הרכבת הרהיט עי טכנאים של בית העסק שבו יכולנו לראות אם יש פגמים וכו' לכן אני לא מצליחה להבין מדוע הזכות שלנו לביטול עסקה לא קיים? זה לא שמדובר במזרן שישנים עליו ואפשר לומר שנעשה בו שימוש או ניזוק. מדובר בבסיס מיטה מעץ שמרופד בבד, וכל הפגמים למיניהם צולמו ונשלחו לבית העסק עוד באותו היום בצרוף הסברים ברורים מאוד. ובמשך כל אותם 14 ימים אני מבהירה שאני שילמתי סכום לא מבוטל שלא מצדיק תיקונים ועל כן אני מבקשת ביטול עסקה. לפי מה שאני מבינה ממה שכתבתם שאכן יש אפשרות ביטול מיום קבלת המוצר אבל אם החברה קובעת שהמוצר יגיע מפורק ויורכב על ידם בלבד, אז מראש לא קיימת לי זכות למרות שמראש לא ניתנה לי הזכות? יכולתי לקבוע את עניין ההרכבה? חוץ מזה לא השתמשתי ולא פגמתי. להפך הגמור, עבודה חובבנית החל מהתפירה והברגים ועד סוג העץ שלא נאמר ולא נרשם בהזמנה. | ||
| 11/2/2021 16:30 | המועצה לצרכנות |
re:רהיט פגום ושיקרי |
| 11/2/2021 17:29 | קארן |
re:re:רהיט פגום ושיקרי |
| 14/2/2021 12:38 | המועצה לצרכנות |
re:re:רהיט פגום ושיקרי |