חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מחירים שונים באתר וחנות פיזי ללא הודעה או הערה
מחבר:סוזי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/02/2021
שעה:20:13:22

שלום
רציתי לשואל אם זה דבר תקין וחוקי .
קיבלתי במתנה את הבושם שאני לא אוהבת , יצרתי קשר עם חנות ושאלתי אם ניתן להחליף. נמסר לי שכן , לא נאמר שיש תוספת תשלום על שליח .
למרות שבאתר רשום שמעל רכישה 200 שח שליחת חבילה ללא תשלום .
סוכם ,שכדי להחליף את הבושם אני צריכה לבחור בשמים אחרים בהקף הסכום הזה ולמסור לאחראית באתר מס' הזמנה .
לפני חודש עשיתי הזמנה באתר שמוכר בשמים .
לאחר שבוע שלא יצרו קשר - ניסיתי ליצור קשר ,אין מענה , בכל הדרכים :לא טלפון , לא מייל ,לא ווטצאפ .
בסופו של דבר השגתי אותה , היא הסבירה לה שיש עלות משלוח עבור שליח פעמיים :פעם ראשונה כדי לקחת את הבושם ולבדוק שלא היה שימוש בו ,פעם נוספת שליח להביא את הזמנה . למרות הבושם שרציתי להחליף הוא עולה יותר מ200 שח . הוסבר לי עד כמה עכשיו הכל לא פשוט בגלל קורונה וכו' סוכם אם אני רוצה לקבל את ההזמנה אני יכולה להגיעה לאחד החנויות פיזיות .היום הייתי שם .קודם כל יש שוני בין מחירים באתר ומחיר בחנות ואין שום הודעה בכל מקום שמחיר הוא למכירה באתר בלבד . דבר נוסף , באתר וגם הזמנה מופיעה מבצע שבחנות נמסר לי שזה לא תוקף כי עבר הזמן . רשמו בחשבונית להיקף הסכום אותו בושם שאני צריכה להחליף בושם שאני לא ביקשתי . בושם שביקשתי הכניסו גם לשחבונית אבל לא שמו בשקית בקופה . מה אפשר לעשות ? מה הם הזכויות שלי כצרכן ? בברכה
10/2/2021 20:13 סוזי מחירים שונים באתר וחנות פיזי ללא הודעה או הערה
11/2/2021 17:11 המועצה לצרכנות    re:מחירים שונים באתר וחנות פיזי ללא הודעה או הערה