חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רהיט פגום ושיקרי
מחבר:קארן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/02/2021
שעה:12:55:31

לאחר התלבטות קשה בגלל הסכום, הזמנו בסיס מיטה זוגית סטנדרטית מצופה בד לפי אחת הדוגמאות מבסיסי המיטה שהיו בחנות בפועל, ואת הבד לציפוי החיצוני לפי קטלוג בדים שהוצג בפנינו.שוכנענו שאכן מדובר באיכות המוצר עץ סנדויץ ובוכנות להרמת המגירה המעולות.. וכמובן חברת עמינח חברה מהמובילות..
לאחר תיאום הגעה באו הרכיבו והלכו. בנחת התבוננו לפרטי פרטים והתאכזבנו קשות. עבודה לא מקצועית, גימורים בחזית מזעזעים והעץ היחיד שלא מצופה בד במגירה עשוי ממזונית. מיד התקשרתי לחנות ללא מענה. צילמתי תמונות מכל הזוויות ומיד שלחתי במייל עם פירוט הסברים ותחושות. חלפו ימים ללא מענה. דרך הפייסבוק הגעתי לשירות לקוחות והם היו בקשר מספר ימים דרך לינק/אימיילים/טלפון, דרשנו לבטל את ההזמנה ושיגיעו לקחת את המוצר. בשירות נאמר לנו שקודם צריך להגיע טכנאי מטעמם. הטכנאי הגיע ולא הבין למה שלחו אותו כי לא ראה שיש מה לתקן במקום, כל השאר לא עניין אותו. וכך החזיר תשובה לשירות. אלו פנו לחנות וביקשו שיצרו איתנו קשר כי אנחנו מעוניינים בהחזר מלא וביטול מלא. לאחר זמן חזר אלינו מישהו מהחנות ואמר שצריך לבדוק אם זה אפשרי ואם כן יהיו לזה עלויות. הסכמנו לשמוע על עלויות העיקר ביטול. חלפו כשבועיים עדיין לא חזר אלינו. אציין, שהתרענו על ליקויים בתוך 24 שעות ועל ביטול מלא בתוך 14 יום. כולל תמונות והסברים בכל הפניות. איפה הבעיה? ברור שלא יכולתי לראות את הליקויים לפני שהרכיבו לי את המיטה בבית? ברור שנאלצתי לישון על המיטה או יותר נכון על המזרן שלי, כי את בסיס המיטה שלי פירקתי וזרקתי באותו הבוקר שהגיעו להרכיב? אין דרך לראות את הרהיט מוכן ומורכב לפני שהוא מורכב כבר בבית הלקוח-זה מלכוד ללקוח בחסות החוק?
10/2/2021 12:55 קארן רהיט פגום ושיקרי
11/2/2021 16:30 המועצה לצרכנות    re:רהיט פגום ושיקרי
11/2/2021 17:29 קארן       re:re:רהיט פגום ושיקרי
14/2/2021 12:38 המועצה לצרכנות          re:re:רהיט פגום ושיקרי