| מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 31/01/2021 |
| שעה: | 09:20:57 |
|
| היי הגשתי תביעה לבית העסק לאחר 6 שנים טוענים שיש לי חוב של 5 אלף עד היום מאז ה6 שנים לא מכתב לא שיחה כלום לא קיבלתי עד שקיבלתי ביום חמישי האחרון שיש לי חוב דרך עורך דין יש לי מספר תביעה ו ופיע שהתיק סגור אפשרי שמישהו יחזור אליי בבקשה |
|
|
| 31/1/2021 09:20 |
אורטל |
תביעה לבית עסק מרלמ מלפני 6 שנים | | מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 31/01/2021 | | שעה: | 09:20:57 |
| | היי הגשתי תביעה לבית העסק לאחר 6 שנים טוענים שיש לי חוב של 5 אלף עד היום מאז ה6 שנים לא מכתב לא שיחה כלום לא קיבלתי עד שקיבלתי ביום חמישי האחרון שיש לי חוב דרך עורך דין יש לי מספר תביעה ו ופיע שהתיק סגור אפשרי שמישהו יחזור אליי בבקשה | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 3/2/2021 13:33 |
המועצה לצרכנות |
re:re:תביעה לבית עסק מרלמ מלפני 6 שנים | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/02/2021 | | שעה: | 13:33:03 |
| שלום רב אורטל,
בפנייתך את מציינת כי:
"...הגשתי תביעה לבית העסק..."- האם הגשת תביעה לבית המשפט כנגד החברה הזו? אם כן, מתי הגשת את התביעה? מה בית המשפט פסק?
אם לא הוגשה תביעה כנגד החברה, האם יש לך הוכחה שאין לך חוב כנגד החברה?
מה הכותרת במכתב שקיבלת מעו"ד? האם שלחת תגובה בכתב אל בית העסק? | |
|
|
|
| 3/2/2021 18:25 |
אורטל |
re:re:תביעה לבית עסק מרלמ מלפני 6 שנים | | מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/02/2021 | | שעה: | 18:25:49 |
| רשמו לי בהודעת smsשיש לי חוב ממרלמ על סך 4700 וליצור קשר עם העורך דין היה טלפון התקשרתי טוען שניסו למצוא אןתי לא שלחו לא מכתב לא טלפון כלוםם 6 שנים פתאום נזכרו
לא זוכרת מה קרה על התיק מלפני 6 שנים ואני בטוחה ששילמתי אין לי שום אסמכתא רק פנייה שהייתה בעבר איתכם ושהם לא הגיבו ועוד מכתב התראה שלכם וככה אני חושבת שזה נגמר אני לא יודעת מה לעשות | |
|
|
|
| 4/2/2021 09:22 |
המועצה לצרכנות |
re:re:תביעה לבית עסק מרלמ מלפני 6 שנים | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/02/2021 | | שעה: | 09:22:27 |
| שלום רב אורטל,
אם כך, האם תוכלי לציין את מס' הפניה שהגשת אצלנו בעבר או שתגישי תלונה באמצעות פקס/דוא"ל באתרנו במקוון תוך פירוט השתלשלות העניינים(תצייני את כתובתך, שמך המלא) בצירוף המסמכים המעידים על הטיפול דרכנו .
| |
|
|
|
|
|
|
|
| 4/2/2021 13:29 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:תביעה לבית עסק מרלמ מלפני 6 שנים | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/02/2021 | | שעה: | 13:29:01 |
| שלום רב אורטל,
אם כך, מה מס' הפניה אצלנו?
בכל מקרה, אני, מציעה כי תפני אל בית העסק בכתב(על מנת ליידע אותם שהגשת תלונה אצלנו) תוך פירוט השתלשלות העניינים ואת העתקו שלחי אלינו(בפקס/בדוא"ל) תוך ציון מס' פניה שלך אצלנו. | |
|
|
|
|
|
|
|