| ![]() |
| ביטול עסקה | ||
| מחבר: | אופק לסרי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 24/01/2021 | |
| שעה: | 15:35:28 | |
| לפני הסגר ביצעתי עסקה אצל מאמנת כושר פרטית , שלמתי לה את מלוא הסכום במעמד העסקה .
העסקה כללה תפריט 'מותאם אישית' ו 16 אימונים פרונטלים במחיר של 1200 ₪ והתחייבות לחודשים מרגע ההתחלה . נקבעו אימונים פלוס קבלת תפריט (כדי שלא אגיע למקום רק בשביל זה ) בשבוע שבו נכנס הסגר ומן הסתם האימונים לא יתקיימו כאשר דיברו על הסגר מיד התקשרתי לוודא שהיא תשלח לי את התפריט כדי שאתחיל אותו במהלך הסגר היא נענתה בחיוב ואמרה לי שהיא שולחת אותו אלי למייל , שבוע עובר ולא קיבלתי כלום , במהלך שבועיים לאחר מכן נשלחו מצידי מס' הודעות ושאלות בנוגע לקבלת התפריט ולגבי המשך התהליך עצמו במתכונת החדשה , לא נענתי לאף הודעה , מה שהשאיר אותי חסרת אונים ועם הרגשה שלכסף אין תמורה במיוחד שמדובר בתהליך שמכתחילה הוגדר כאישי ומצריך יחס אידי מהמאמנת. אחרי יום היא ענתה שהיא שולחת לי למייל, שבוע עבר ולא קיבלתי ממנה כלום. כמו כן היא המשיכה להפעיל את העסק שלה במתכונת סגר ושליחת ערכות הכוללות תפריטים לבנות לבית , לאור היחס שהופגן כלפיי הבנתי שאני לא רוצה להתחיל איתה את התהליך , בנוסף הסגר התארך וגם אני כעצמאית סגורה ללא הכנסה והחלטתי שהעסקה הזו כרגע מיותרת וביקשתי לבטלה. שלחתי לה הודעה שאני רוצה לבטל את העסקה , ושלא תספק לי את התפריט אם היא לא עשתה את זה עד כה כפי שהובטח מטעמה כלומר לא התחלנו כלום, היא לא טרחה בשבילי , אז אני לא רואה סיבה למה לא לבטל, פתאום התשובה שלה הייתה מיידית ומתנערת . התגובה שלה הייתה - ' שלחתי לך מה לא קיבלת ? אין בעיה אני אשלח לך שוב , וכרגע יש בעיה עם הביטול ואני לא מתעסקת בזה רק המשרד והוא סגור אז אל תפני אלי בנושא הזה יותר ' . ושהיא לא מבינה על מה מגיע לי הפרש או החזר כספי . יום למחרת היא שולחת לי למייל תפריט מהאינטרנט שבכלל לא מותאם אישית אלי ולא עבר את הבדיקות וההתאמה הדרושה ורשמה שם שהתפריט התעכב בגלל שיחה עם תזונאית לגבי אלרגיות , אני לא אלרגית לשום מאכל ! סה'כ צמחונית , כמובן שהיא שלחה לי כדי לצאת לידי חובה תשובה כזו לא מתקבלת לי על הדעת במיוחד שלא שלחה שום דבר , היו התכתבויות הכל מתועד אצלי גם תאריכים שבהם ביקשתי מענה ולא קיבלתי . חברת האשראי מסרבת לבטל חלק מהעסקה ששולם באשראי בטענה שעליי לפטור את הסוגיה מול בית העסק ומהמועצה ההישראלית לצרכנות הבנתי שהיא לא יכולה להכריח אותי ולא לאפשר לי לבטל את העסקה אשמח לדעת מה האפשרויות העומדות בפניי. תודה לעונים מראש. | ||
| 24/1/2021 15:35 | אופק לסרי |
ביטול עסקה |
| 25/1/2021 16:34 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה |
| 28/1/2021 11:59 | אופק |
re:re:ביטול עסקה |
| 28/1/2021 15:53 | המועצה לצרכנות |
| 31/1/2021 14:09 | אופק |
re:ביטול עסקה |
| 31/1/2021 14:39 | המועצה לצרכנות |