| מחבר: | עפרה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/01/2021 |
| שעה: | 23:20:20 |
|
שלום וברכה, רכשנו מזרן זוגי אצל ד"ר גב. המזרן הגיע הביתה ונמצא כלא מתאים עם רמת קושי גבוהה מהמצופה או המודגם בחנות. נאמר לנו לקפוץ על המזרן כדי לפתוח את הויסקו . ביקשנו להחזיר. נאמר שלפנים משורת הדין כטובה אישית נוכל להחליף. הוספנו סכום כסף רב והחלפנו לאחר. לו היינו יודעים שלפי מדנות החברה אין החזרה על המזרן לא היינו רוכשים כלל כי המקובל הוא חודש נסיון. בכל מקרה המזרן השני גבוה מאוד וחוסם לנו את הפתיחה של ראש המיטה המשמש גם כארון. משראינו את הבעיה, ביקשנו להחזיר את המזרן. התגובה שקיבלנו - למרות שלא נעשה במזרן שימוש ונשאר בשקית היתה : - כבר את המזרן הראשון אסור היה להחזיר (לפי תקנון החברה) ועל השני אין על מה לדבר כי החלפה עושים פעם אחת בלבד וזו כבר נעשתה.
כרגע אנחנו עם מזרן יקר, שלא בשימוש, שהחברה מסרבת לקבל חזרה .
בסניף מנהלת החנות אמר תחילה, שהוא יהיה מוכן להחזיר את המזרן היקר עבור 50% . מוכר אחר הנחה אותנו להתקשר לשירות לקוחות על מנת לבקש החזרה. כלומר כן יש שירות כזה בחברה. לאחר פניות חוזרות ונשנות, מנהלת שירות הלקוחות חזרה אלינו ובסיום השיחה ביטלה גם את "ההטבה" של החזרה בהפסד של 50% בטענה שהיא מנהלת שירות לקוחות לא מאשרת . (תחילה מטפלת רק בפגמים של מוצר ובמקרה שלנו מדובר במוצר תקין ומעבר לכך תתמודד עם כל פנייה משפטית או אחרת : הכל כלול ' הצינור... שמות שהעלינו בפניה מתוך מצוקה לאחר שסרבה לתת מענה כלשהו שיכל לחלץ אותנו מהמצב)
אשמח לדעת האם יש עילה לתביעה משפטית שכן:1. לא נאמר לנו מהי מדיניות החברה לעניין החלפה / החזרת מזרן (אין להחזיר או להחליף את הדגם הנרכש) והמקובל בשוק הוא נסיון של חודש ימים. 2. במעמד הרכישה הובא לידיעתם כבר בניסיון הראשון - שאני סובלת מקיפוזיס וסקוליוזיס ואין לי את הזמן של "לתת למזרן להיפתח" ועד אז לסבול מכאבי גב (בהקשר של המזרן הראשון)
3. ניצול המידע שיש ברשותם ולא ברשותי שהביא אותי להמשך התקשרות אתם תוך הגדלת ההוצאה מבחינתי. 4. השארת המוצר בביתי לטובת שימוש מאלץ אותי להוצאה נוספת של החלפת חדר השינה- שאין ברצוני או באפשרותי לעשות . אודה לעזרתכם. |
|
|