| מחבר: | אנונימית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/01/2021 |
| שעה: | 21:33:10 |
|
בהסכם ההתקשרות ניתן לבטל בעל פה וגם בכתב, בכל מקרה עשיתי זאת גם בכתב וגם בעל פה.
לאחר איום על תביעה אמרו שאני זכאית להחזר וכמובן שהתעקשתי על פיצוי לפי חוק ואמרו שיזכו אותי.
אך עברו 7 ימים מאז ההודעה שלהם על זיכוי ולא קיבלתי שום זיכוי בחשבון, מה הלאה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 3/1/2021 18:13 |
1 |
re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | 1 (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/01/2021 | | שעה: | 18:13:35 |
| הודעת הביטול בוצעה בעל פה, והנציגה שלהם אמרה שנותקתי(יש לי הקלטה של השיחה), אבל המשיכו לחייב אותי כבר חודשיים למרות שאני לא מנוייה, גם כשהתקשרתי אליהם אני כבר לא מזוהה לפי מספר הטלפון שלי כמנוייה העניין הוא שממשיכים לחייב אותי.
כתבתי שני מיילים לפניות הציבור בהוט ולאחראי שירות לקוחות ולא עונים לי.
התקשרתי לפני כמה ימים אמרו שיחזרו אליי באותו היום ועד עכשיו לא חזרו.
החזרתי את הציוד כפי שהתבקשתי (יש לי מסמך שמאשר זאת).
כעת ברצוני לדעת איך כותבים מכתב לפני תביעה ולמי שולחים(בדואר או במייל) ולמי ואיך תובעים בדיוק?
נראה לי שנתנו להם מספיק אפשרויות לתת מענה, זה בושה שגונבים כסף מאנשים בשנה כזאת קשה
תודה | |
|
|
|
|
|
|
|
| 12/1/2021 08:44 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/01/2021 | | שעה: | 08:44:44 |
| שלום רב גברת/אדון,
באפשרותך לפנות אל בית העסק בכתב לבירור פשר העיכוב בביטול העסקה ולאחריו הגש תלונתך באתרנו בצירוף מסמכים על מנת לברר בעניין.
יש לציין כי בעסקה מתמשכת, סירוב בית העסק לבטל את העסקה מקנה לצרכן זכות לתבוע פיצויים לדוגמא עד 10000 ש"ח כקבוע בסעיף 31א(א)(2ב) בחוק הגנת הצרכן כדלקמן:
" 31א. (א) נקשרה עסקה בין עוסק לצרכן והעוסק הפר, בקשר לאותה עסקה, הוראה מההוראות המפורטות להלן, רשאי בית המשפט לפסוק, בשל אותה הפרה, פיצויים שאינם תלויים בנזק (בסעיף זה – פיצויים לדוגמה), בסכום שלא יעלה על 10,000 שקלים חדשים:
...
(2ב) ביקש צרכן לבטל עסקה מתמשכת באמצעות הודעת ביטול לפי הוראות סעיף 14ט – והעוסק המשיך לחייב את הצרכן בתשלומים בשל העסקה, בניגוד להוראות סעיף 13ד(ג);" | |
|
|
|
| 12/1/2021 11:10 |
אנונימית |
re:re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | אנונימית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/01/2021 | | שעה: | 11:10:36 |
| יש לי כמה שאלות בנוגע למה שכתבת:
1) שלחתי מייל עם שאלה למה עדיין לא החזירו לי את הכסף למרות שעברו 7 ימים מאז שאמרו שיזכו, האם שליחת מייל נחשבת לפי החוק לפנייה "בכתב"?
2)ענו לי במייל היום:"
שלום רב,
הזיכוי בסך 223.55 ש"ח בוצע ויועבר לאמצעי התשלום עד 40 ימי עסקים וזאת מכיוון שהמנוי מנותק.
להלן מספר פניית הזיכוי המהווה אסמכתא לכל דבר ועניין"
הם לא מחוייבים להחזיר תוך 3 ימי עסקים לפי החוק? החיובים ירדו לי אצלם בכרטיס אשראי ולא בהוראת קבע.
3) האם ניתן לתבוע עדיין? והאם התתיעה מתבצעת דרככם או שאני צריכה לתבוע עצמאית? | |
|
|
|
| 12/1/2021 15:12 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/01/2021 | | שעה: | 15:12:04 |
| שלום רב גברת, 1. הודעת הביטול צריכה להיעשות בהתאם לקבוע בהסכם ההתקשרות בניכם(עליך לעיין בהסכם כיצד בית העסק מאפשר לבטל את העסקה- בכתב (פקס/דוא"ל מה שמופיע) או בעל פה?
2.בעסקה מתמשכת קמה לצרכן זכות לבטל אתה עסקה בכל עת ועל הצרכן לבטל את העסקה בתוך 3 ימי עסקים. 3. מה ברצונך לתבוע? | |
|
|
|
| 13/1/2021 00:20 |
אנונימית |
re:re:re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | אנונימית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/01/2021 | | שעה: | 00:20:12 |
| ביקשתי להתנתק ב5.11 ואמרו לי שאני מנותקת , המשיכו לחייב אותי על נובמבר ודצמבר עד היום לא החזירו לי את הכסף , בהסתכם התקשרות היה רשום שניתן לבטל בטלפון ובמייל,
ברצוני לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק בגובה 10000 שח כי לא החזירו לי את הכסף עדיין עברו כבר 7 ימים מאז שהם ענו לי במייל על כך שיזכו אותי אחרי טרטור מתמשך.
כעת אמרו שיזכו אותי עד 14 ימי עסקים, האם לפי החוק הם לא אמורים להחזיר את הכסף לאחר 3 ימי עסקים?
אז השאלה שלי היא איך ניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק ואיך אני עושה זאת? | |
|
|
|
| 14/1/2021 10:31 |
אנונימית |
re:re:re:re:re:re:ביקשתי להתנתק מהוט בתחילת נובמבר ועדיין מחייבים אותי | | מחבר: | אנונימית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/01/2021 | | שעה: | 10:31:15 |
| ביקשתי להתנתק ב5.11 ואמרו לי שאני מנותקת , המשיכו לחייב אותי על נובמבר ודצמבר עד היום לא החזירו לי את הכסף , בהסתכם התקשרות היה רשום שניתן לבטל בטלפון ובמייל,
ברצוני לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק בגובה 10000 שח כי לא החזירו לי את הכסף עדיין עברו כבר 7 ימים מאז שהם ענו לי במייל על כך שיזכו אותי אחרי טרטור מתמשך.
כעת אמרו שיזכו אותי עד 14 ימי עסקים, האם לפי החוק הם לא אמורים להחזיר את הכסף לאחר 3 ימי עסקים?
אז השאלה שלי היא איך ניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק ואיך אני עושה זאת? | |
|
|
|
|
|