חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תקלה מתמשכת במכונת כביסה
מחבר:כובס (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/01/2021
שעה:12:21:53

שלום, מנסה שוב לקבל מענה.

רכשתי לפני כארבעה חודשים מכונת כביסה. לא מזמן המכונה התקלקלה ויצאה מכלל שימוש.

ביום ראשון (יום מס' 1) יצרתי קשר עם היבואן. תואם לי טכנאי ליום 5.

ביום חמישי (יום מס' 5) הגיע טכנאי. הטכנאי הגיע עם מנוע להחלפה כי התקלה כפי שתיארתי אותה למוקדנית נבעה מפגם במנוע. בדק את המכונה באמצעות שימוש בבדיקה עצמית של המכונה (ללא ציוד ייעודי) ולא מצא תקלה. סוכם בינינו שאעשה כביסה ואם המכונה תתקע הוא יחזור אלי באותו היום. הלך, נתקעה, לא חזר. אחרי התעקשות שלי עם המוקד, תואם טכנאי ליום ראשון.

ביום ראשון (יום מס' 8) הגיע טכנאי, ללא מנוע. טען שהתופעה שאני מתאר לא שייכת לבעיה במנוע. היה פחות מ-10 דקות בבית, הוציא כמה שערות עם פלייר מהפילטר והלך. הפעלתי מכונה והיא תקולה. התקשרתי למוקד, הובטח לי שיחזור אלי מנהל תוך 24 שעות. חזר אלי מנהל בסוך היום שלמחרת, יותר מ-24 שעות. בטלפון הוא החליט שמדובר בתקלת מנוע (יש לציין - המכונה לא נבדק מעולם, בטח לא אחרי שהטכנאי שהיה אצלנו קבע שלא מדובר במנוע).

ביום רביעי (יום מס' 11) הגיע טכנאי. החליף מנוע, בדק שאין סתימה בצנרת. הכל היה בסדר גמור. הלך. המכונה נשארה תקולה.
שוב התקשרתי למוקד, נציג בכיר שחזר אלי בסוף אותו יום קבע (שוב ללא בדיקה) שמדובר במשאבה.

ביום שישי (יום מס' 13) הגיע טכנאי, החליף את המשאבה והתקלה נפתרה.

כל התהליך הזה ארך כשבועיים במהלכם נאלצנו לנסוע להורים כדי למסור להם כביסה וכלל בזבוז של זמן וכסף ועוגמת נפש רבה. להדגיש: שני הטכנאים הראשונים שהיו אצלנו בבית לא ביצעו שום פעולת אבחון / תיקון משמעותית (הטכנאי השלישי כינה אותם עצלנים) ושני הטכנאים האחרונים החליפו חלקים ללא אבחון התקלה בפועל (נאמר להם מראש איזה חלק להחליף). רציתי לדעת האם ניתן לתבוע פיצויים, ומכוח מה.

תודה.
10/1/2021 12:21 כובס תקלה מתמשכת במכונת כביסה
12/1/2021 12:46 המועצה לצרכנות    re:תקלה מתמשכת במכונת כביסה