| ![]() |
| מוצרים שלא סופקו בתוך מסגרת זמן ההמתנה | ||
| מחבר: | שלומי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/01/2021 | |
| שעה: | 11:07:06 | |
| רכשתי מספר פריטים באינטרנט, בדף האספקה של הפריטים מצוין במפורש שבאספקה באמצעות שליח המוצר יסופק בתוך 1-7 ימי עסקים.
קיבלתי מהחברה מייל אישור לעיסקה שבו היה כתוב 1-10 ימי עסקים. לא התיחסתי לכך , אבל ביום העסקים השישי משראיתי בדף המעקב באתר החברה , שהמוצר עוד לא יצא ממחסני החברה אל חברת המשלוחים , יצרתי קשר עם החברה , בהתחלה הם ניסו להתפס למה שמצוין במייל , אמרתי להם שזה לא מקובל עלי היות ובדף המוצר , למעשה בדף מוצר של כל מוצר שהם מוכרים - מצוין במפורש 1-7 ימי עסקים והיות וזה המידע שהם מוסרים ללקוח טרום המכירה , זה המידע המחייב, בסופו של דבר הסכימו איתי. היום הוא יום העסקים העשירי וגם היום המוצר לא יגיע אלי כך שגם לדשיטתם הם מאחרים, לטענתם יש עיכוב אצל חברת המשלוחים. 1- יש לי את כלל ההתכתבות איתם מתועדת בוואטסאפ, הם הבטיחו לזרז את השילוח , מאז אותה הבטחה עברו 4 ימים וגם היום אני כבר יודע שהמוצר לא יגיע אלי. 2- זו לא פעם ראשונה של אותה התנהלות בדיוק, הם מזלזלים בזמנים אליהם הם מתחייבים ונגרמת לי עוגמת נפש ולא מוכן לוותר הפעם. 3- במהלך השיחות איתם הצעתי להם להציע לי פיצוי, ואמרתי להם שאני לא אוותר הפעם, לא הוצע לי דבר מלבד מילים ריקות. 4- ברצוני להבין איך אני יכול לעמוד על זכויותי , האם אני יכול לתבוע ציפוי ? אם כן איך? ואם נגרמות לי הוצאות במהלך אותו תהליך האם הן יורדות מסכום הפיצוי או מתווספות אליו? בברכה שלומי | ||
| 7/1/2021 11:07 | שלומי |
מוצרים שלא סופקו בתוך מסגרת זמן ההמתנה |
| 7/1/2021 11:54 | משה |
re:מוצרים שלא סופקו בתוך מסגרת זמן ההמתנה |
| 10/1/2021 15:23 | המועצה לצרכנות |
re:re:מוצרים שלא סופקו בתוך מסגרת זמן ההמתנה |