| ![]() |
| בקשה להחזר בגוגל פליי | ||
| מחבר: | יעל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 06/01/2021 | |
| שעה: | 15:28:27 | |
| שלום רב,
ב24.12 הילד שלי שיחק במשחק בטלפון ותוך 40 דקות חוייבתי ב 2000 ש"ח. אני גיליתי זאת בערב באותו יום. ניסיתי בכל האמצעים המקובלים בגוגל לדווח על כך שנעשתה טעות. גיליתי שבעצם גוגל מאפשרת לקבל החזר רק עד שעתיים מביצוע עסקה.בנוסף אין להן שום מענה אנושי לטיפול,לקח לי כמה ימים עד שמצאתי כתובת מייל שאני יכולה לשלוח.שלחתי מייל מפורט עם הסבר מה נעשה וציינתי שאני מוכנה לשלם סכום סמלי.בפועלהאפליקציה הוסרה מהטלפון שלי באותו יום. השירות מענה של גוגל מייאש זה מועבר מבוט לבוט ללא יכולת לקבל מענה אנושי או מענה רציני לכל מה שהעליתי. לא הייתה שום התצייחסות לכלמה שציינתי והם מבחינתם מציינים שלאיינתן לי מענה יותר לשאלתי הם מפנים לאתר המפתח שמציין כי אינו נותן מענה עבור החזרים. אני נמצאת מול שוקת שבורה - חיוב של 2000 ש"ח שנעשה בטעות על ידי הילד שלץ אני מודעת לעובדה שהיה צריך להגן בסיסמא בטלפון וזה סודר אך מאידך לא ייתכן שאפליקצייה המיועדת לילדים מאפשרת הורדות של דברים ללא קוד אימות או אישור פניתי לחברת האשראי והיא לא מוכנה לבטל את העסקה - ציינתי בפניהם שהדבר היה בשימוש רק 40 דקות ואינו בשימוש והפנו אותי חזרה לגוגל פליי. איך ניתן לקבל החזר? או לקבל מענה אנושי - האם יש סעיף חוק נשניתן לפנות ולממש ? תודה מראש יעל | ||
| 6/1/2021 15:28 | יעל |
בקשה להחזר בגוגל פליי |
| 10/1/2021 13:44 | המועצה לצרכנות |
re:בקשה להחזר בגוגל פליי |
| 10/1/2021 13:52 | משה |
re:בקשה להחזר בגוגל פליי |