חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברת שילוח
מחבר:ליאן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/01/2021
שעה:17:31:41

הזמנתי הזמנה מחול, שהגיעה לארץ כבר לפני כמעט חודש, התאריך יעד האחרון למסירה היה ה16.12, חברת השילוח הנה חברת שליחויות מהארץ עם הרבה תלונות ובעיות יש לציין, אין אתר/מייל לדבר איתם או מספר טלפון, רוב ההתכתבות בינינו היא בפייסבוק.
מסרבים למסור לי את המשלוח בטענה "שניזוקה" והם מחזירים אותה לחול, דבר שנשמע לי לא הגיוני - בעבר הזמנתי הרבה חבילות שהגיעו במצב לא תקין ועדיין האחריות היא עליי לשלוח חזרה לספק ולא אחריותם, מה שגורם לי לחשוב שכנראה הם פשוט איבדו לי את החבילה.
כמו שכבר ציינתי ההתכתבות היא נטו בפייסבוק, פשוט כתבו חבילה ניזוקה ואסור להם למסור לי אותה, לא נותנים לי לדבר עם אף אחד , ביקשתי לשוחח טלפונית להבהרת הסיטואציה(לא מפרסמים את המספר שלהם) ומתעלמים לחלוטין מכל פניותיי..
אני במשך שבועיים מנסה בכל דרך לדבר עם הנציג שם וכל שיחה כותבת במפורשות שאני מבקשת שימסרו לי את החבילה ואני לא מוכנה בשום אופן שישלחו אותה חזרה/הספק גם כן אומר שזו סיטואציה לא הגיונית שהחברת שילוח מחליטה על דעת עצמה להחזיר משלוח שמעולם לא הגיע אליי כלל לראות מה מצבו, וכנראה גם לא אקבל זיכוי כי בעצם אצטרך לסמוך על כך "שהם ישלחו לי חזרה לספק", דבר שכנראה לא יקרה אחרת לא היו מתחמקים מלספק את החבילה "הפגומה".
מה ניתן לעשות? האם זו עילה לתביעה?
5/1/2021 17:31 ליאן חברת שילוח
7/1/2021 21:22 המועצה לצרכנות    re:חברת שילוח