| מחבר: | פז (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 30/12/2020 |
| שעה: | 23:52:39 |
|
שלום,
בשעה טובה עברתי לדירה חדשה, רכשתי חבילת תשתית + ספק מHOT.
מרגע ההתקנה אני חווה ניתוקים של הרשת, כלומר, פתאום הרשת לא עובדת למספר שניות.
הניתוק מהרשת הזה הוא בעייתי כי הוא גורם לי לניתוק שיחות זום, אי אפשר לבצע רכישה אינטרנטית מיידית וכדומה.
אני עובד מהבית ובת זוגתי סטודנטית מהבית, הניתוקים האלה משמעותיים.
פניתי לתמיכה הטכנית של הוט בווצאפ 4 ימים לאחר ההתקנה, כל פעם עלה נציג אחר וטען שעכשיו הוא סידר את זה, גם כאשר אמרתי לו שכל הנציגים לפניו אמרו בדיוק אותו דבר, הוא טען שעכשיו זה סופי.
אין לי דרך לדעת באופן מיידי אם התקלה תוקנה או לא ולכן השיחה נותקה, לאחר מקסימום שעה התקלה חזרה ומיד כתבתי לתמיכה הטכנית שוב, ומכיוון שהשיחה נותקה צריך להמתין מחדש חצי יום.
לאחר 3 ימים(שבוע מההתקנה), הוחלט להחליף את המודם.
זה לא פתר את הבעיה.
לאחר עוד 5 ימים(שבוע וחצי מההתקנה, כשבינתיים כל נציג טוען שעכשיו זה תוקן סופית) הוחלט לשלוח טכנאי. הטכנאי בגדול אמר "זה מה יש, זום זה אפליקציה כבדה" והלך. החלטתי להתנתק. במשך 3 ימים אני מנסה להתנתק ולא מצליח מהסיבה הבאה:
תהליך השירות של הוט בווצאפ עובד בצורה מוזרה, אתה עובר תפריט מסוים ומגיע לנציג, הנציג מצידו כותב לך כשהוא מוכן: "שלום רב ותודה על ההמתנה,
במידה והינכם זמינים להתכתבות אנא ציינו זאת בהודעה חוזרת ונשמח לעמוד לשירותכם ."
ופה מתחילה החגיגה, גם כאשר אני עונה מיד(יש פעמים שרואים שעניתי באותה שעה שנשלחה ההודעה), השיחה מתנתקת וצריך לעבור את כל התפריט(ואת כל ההמתנה) לנציג מחדש.
כלומר, אם נקביל אתזה לשיחה טלפונית, הנציג אומר "שלום" ומנתק מיד. זה קרה לי מספר פעמים עוד בשלבי התמיכה הטכנית וזה התגבר לאחר שהתחלתי לבקש להתנתק.
בנוסף, נציגי תמיכה טכנית ניתקו לי את האינטרנט להמון זמן כי "הם ניסו לסדר" וזאת בלי ליידע אותי!!
מכיוון שהכל התנהל דרך הווצאפ יש לי תמונות מסך להכל(נציגים שטוענים שעכשיו זה נפתר סופית, טכנאי שטוען ש"זה מה יש", נציג שניתק לי את האינטרנט בלי ליידע אותי וניתוק של שיחה למרות שעניתי שאני זמין).
בגלל הניתוקים האלה מהזום אני הפסדתי חלקים מהעבודה שלי, ובת זוגתי הפסידה הרצאות שלמות בסמסטר קריטי(בו עתידה האקדמי נקבע לפי הממוצע שהיא תוציא), כלומר, הניתוקים האלו גרמו נזק ממשי לי ולה.
כיום אני שבועיים לאחר ההתקנה הראשונית, לא יודע מה לעשות ואיך להתקדם מכאן. |
|
|