| ![]() |
| פרטנר טי וי - דרישת תשלום בעל פה וסירוב לשליחה בכתב | ||
| מחבר: | רוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 30/12/2020 | |
| שעה: | 22:38:11 | |
| שלום,
בעקבות אי החזרת ציוד לפרטנר טיוי (הם רצו שאסע מעל שעה כדי להחזיר את הציוד או שהציוד יאסף מביתי תמורת תשלום וסירבתי, אבל הבהרתי שאפשר לאסוף אותו בכל זמן נתון שבו טכנאי נמצא באיזור) קיבלתי מכתב מהמחלקה המשפטית של החברה שמחייב אותי בתשלום של 1400 שקלים. בפניה טלפונית נתנו לי להבין שאם אחזיר את הציוד בכל זאת, הבעיה תפתר. החזרתי את הציוד, פניתי למחלקה המשפטית ואז אמרו לי שהעניין בבדיקה בפרטנר והם יחליטו אם לחייב אותי בתשלום ובכמה ושאמתין שיעדכנו אותי. כעבור שבוע קיבלתי סמס מעורכי הדין של פרטנר שאצור קשר טלפוני וכשיצרתי - הבהירו לי שאין בזה צורך ושאמתין שיפנו אלי. כעבור כשבועיים קיבלתי עוד סמס והתקשרתי שוב. עורך הדין שענה לי אמר שאין צורך שאתקשר. ביקשתי שיפסיקו לשלוח את הסמסים כי הם סתם מלחיצים והוא ענה "אין צורך להלחץ, רק לשלם". הבהרתי לו שלא קיבלתי הודעת תשלום חדשה וביקשתי שישלחו לי הודעת תשלום מפורטת והוא סירב. הוא טען שאני מסרבת לשלם, מה שלא היה נכון והשיחה מוקלטת, והתיקש לא לשלוח לי הודעת תשלום בכתב. כששאלתי למה, הוא ענה "ככה". כשהמשכתי להתעקש - הוא ניתק את השיחה. האם זו התנהלות תקינה? האם יכולים לחייב אותי לשלם סכום כלשהו רק על סמך הודעה טלפונית? הרי אין לי דרך לדעת מי ענה לי, לאן הכסף עובר ועל מה בכלל דורשים ממני תשלום. למי אני יכולה לפנות בנושא? אם עורכי הדין של החברה מנתקים לי את השיחה בפנים, עם מי עוד נשאר לי לדבר? תודה מראש, רוני | ||
| 30/12/2020 22:38 | רוני |
פרטנר טי וי - דרישת תשלום בעל פה וסירוב לשליחה בכתב |
| 3/1/2021 11:13 | רוני |
re:פרטנר טי וי - דרישת תשלום בעל פה וסירוב לשליחה בכתב |
| 3/1/2021 14:41 | המועצה לצרכנות |
re:re:פרטנר טי וי - דרישת תשלום בעל פה וסירוב לשליחה בכתב |