| מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/12/2020 |
| שעה: | 12:51:56 |
|
שלום רב שירן,
האם יש הסכם התקשרות בניכם? אם כך, האם בהסכם ישנו סעיף המאפשר לך הקפאת השירות?
אם כך, פני אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים ואת דרישתך, ולאחריו אם תתקלי בבעיה, הגישי תלונה באתרנו בצירוף מסמכים. |
|
|
| 27/12/2020 12:50 |
שירן |
שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | שירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/12/2020 | | שעה: | 12:50:12 |
| שלום,
לפני מספר חודשים רכשתי טיפול לייזר של כ 10 טיפולים באחד מהמכונים. בשל מצב רפואי איני יכול כרגע להמשיך את הטיפול, ולכן ביקשתי הקפאה. ההקפאה "אושרה" אך לטענת החברה אין מסמך רשמי אותו היא שולחת עם תנאי ההקפאה, מספר הטיפולים שנשארו, הסניפים בהם ניתן להמשיך את הטיפול, הפרטים שלי וכד'.
שילמתי על הטיפולים הללו סכום לא מבוטל ונראה לי הזוי שאין תהליך םורמלי מסודר בו נשלח מסמך המגלה ומפרט את כל התנאים הללו.
האם יש תקנה/ סעיף בחוק המחייב את החברה לשלוח לי מסמך כזה? אני מפחדת שאלפי שקלים יעלמו כי עוד שנה יתנערו מהבטחה של אשת שירות לקוחות כזו או אחרת.
תודה | |
|
|
|
| 29/12/2020 12:51 |
המועצה לצרכנות |
re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/12/2020 | | שעה: | 12:51:56 |
| שלום רב שירן,
האם יש הסכם התקשרות בניכם? אם כך, האם בהסכם ישנו סעיף המאפשר לך הקפאת השירות?
אם כך, פני אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים ואת דרישתך, ולאחריו אם תתקלי בבעיה, הגישי תלונה באתרנו בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 31/12/2020 22:54 |
שירן |
re:re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | שירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 31/12/2020 | | שעה: | 22:54:49 |
| היי,
יש בידי אישור על תשלום, אך שום דבר מעבר לכך. אין הסכם ראשוני שמפרט את תנאי ההקפאה, ולכן נראה לי לנכון לבקש זאת כעת.
על איזה סעיף בחוק אני יכולה להישען כשאני פונה לחברה? כרגע אגב גם אין מענה מההנהךה, רק שיחות וואטסאפ עם אחת מהנציגות בסניף.
תודה | |
|
|
|
| 29/12/2020 16:25 |
משה |
re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/12/2020 | | שעה: | 16:25:13 |
| מחוק הגנת הצרכן:
2. (א) לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת ***לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה*** (להלן – הטעיה); בלי לגרוע מכלליות האמור יראו ענינים אלה כמהותיים בעסקה:
(1) הטיב, המהות, הכמות והסוג של נכס או שירות;
(3) מועד ההספקה או מועד מתן השירות; | |
|
|
|
|
|
| 1/1/2021 11:04 |
משה |
re:re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/01/2021 | | שעה: | 11:04:41 |
| החוק לא יכול להיות מותאם ברמת המילים לרצונותיו של כל אחד ולכן נראה שגם חובת שליחת מסמך פורמלי לא מופיעה.
ממה שאת כותבת כאן, לא נראה שהעסק פועל בכל הנושא באופן תקין ואת יכולה, לדעתי, לבטל את העסקה (עדיף בכתב) אם העסק לא רוצה לפעול באופן מסודר. הודעה כזו שלך יכול "להוריד אותם לקרקע" ולהסדיר את הנושא. שוב מחוק הגנת הצרכן:
32. (א) נעשתה עסקה והוברר כי נעשה לגביה מעשה או מחדל שיש בו משום הטעיה או ניצול מצוקה כאמור בסעיפים 2 ו-3, והם מהותיים בנסיבות הענין, ובהטעיה - אף אם לא העוסק היה המטעה, רשאי הצרכן לבטל את העסקה בתוך זמן סביר מהמועד שבו נודע לו על ההטעיה או מהמועד שבו נודע לו שפסק ניצול המצוקה, לפי העניין.
(תיקון מס' 26) תש"ע-2010
(ב) בוטלה עסקה כאמור בסעיף קטן (א), ישיב העוסק לצרכן, בתוך שבעה ימים מיום שקיבל הודעה על הביטול, את התמורה ששילם הצרכן בעד העסקה, באותו אופן שבו שילם הצרכן, ואם היתה העסקה עסקה למכירת נכס – ישיב הצרכן לעוסק את הנכס נושא העסקה, בהעמדתו לרשות העוסק במקום שבו נמסר לצרכן; ***היתה העסקה עסקה מתמשכת שהוחל במתן השירות לפיה – ישלם הצרכן לעוסק את התמורה היחסית לפי תנאי העסקה, בעד השירות שניתן לו עד למסירת ההודעה על הביטול***.
כפי שיכולת לקרוא, החוק לא מאפשר לעסק לגבות שלא לפי ההסכם הנוכחי (פר טיפול, למשל). | |
|
|
|
| 3/1/2021 16:22 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/01/2021 | | שעה: | 16:22:48 |
| שלום רב שירן,
אם כך והיות שאת מציינת כי:
"...בשל מצב רפואי איני יכול כרגע להמשיך את הטיפול, ולכן ביקשתי הקפאה. ההקפאה "אושרה" אך לטענת החברה אין מסמך רשמי אותו היא שולחת עם תנאי ההקפאה, מספר הטיפולים שנשארו, הסניפים בהם ניתן להמשיך את הטיפול, הפרטים שלי וכד'..."- אני, מציעה כי תפני אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים וכן לציין את דרישתך לקבלת מידע בהתאם לאמור לעיל.
ואם תתקלי בבעיה, את מוזמנת להגיש תלונה באתרנו בצירוף מסמכים על מנת לברר בעניין.
| |
|
|
|
| 4/1/2021 08:17 |
שירן |
re:re:re:שליחת מסמך פורמלי בעת הקפאת שירות | | מחבר: | שירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/01/2021 | | שעה: | 08:17:29 |
| תודה רבה על המענה. כרגע החברה לא חוזרת אלי, דרכי התקשורת איתה מצומצמות מאוד, בסניף אין רצון למענה ובאתר הפייסבוק שלהם לא חוזרים אלי.
אין דרך תקשורת נוספת להנהלה או למקום אחר.
אפתח תלונה באתר | |
|
|
|