חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:הטרדות וניצול בלתי חוקי של אישה מבוגרת על ידי חברת הגרלות לוטו
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/12/2020
שעה:12:04:58

שלום ותודה על התשובה.
החברה פונה לאימי כפי שכתבתי כל מספר חודשים מחדש, והעניין נמשך כבר מספר שנים.
בכל פעם הם מפסיקים להתקשר ולאחר תקופת צינון של מספר חודשים מתקשרים שוב ומפעילים מסע שכנועים מחדש, מתוך הבנה שאימי נרגעה מהפעם האחרונה ושניתן להפעיל עליה לחץ מחדש. בצורה זו הם משכנעים אותה לשלם מאות שקלים להשתתפות חד פעמית בהגרלה או להקמת מנוי חדש בהוארת קבע שוב ושוב, וזאת למרות שביקשנו מהם מספר פעמים להפסיק לעשות זאת ולמחוק את פרטיה מהמאגר.

נראה גם שבחלק גדול מהמקרים לא סופק לאימי כל המידע המתחייב שמבכם את עסקת המכר מרחוק עם מלא הפרטים הנדרשים על פי דין.

פניות עבר בהן ביקשנו מהחברה לחדול מיצירת קשר והבטחותיהם לחדול מלהתקשר ולמחיקת פרטיה מהמאגר מתועדות אצלי בצורה מוכחת - אם כי לא בכתב.

על מנת להתנהל מול החברה אני חוזר ושואל:
האם תוכלו למנות את רשימת החוקים שהחברה עברה עליהם, לנקוב בשמות הסעיפים ותתי הסעיפים, לציין מה הזכאות שלנו לפיצוי בגין כל אחד מהסעיפים ומהם העונשים שניתן להטיל על החברה בגין כל אחת מההפרות שהם ביצעו?

ההפרות שאנחנו מזהים הן (ואנחנו מבקשים הפניה לנקודות בחוק הרלוונטיות ולעונשים בגין כל עבירה):
עבירה על חוק הגנת הפרטיות - אי מחיקת פרטי אדם ממאגר בניגוד לבקשתו,

הפעלת השפעה בלתי הוגנת כפי שמוגדרת בתיקון 39 לחוק הגנת הצרכן,

אי גילוי נאות ללקוח והטעיה (בעת שביקשתי פירוט של כל החיובים שבוצעו לאימי על מנת להגיע לפשרה - נמסר לי מידע חלקי בלבד, וצויין בפירוש שלא בוצעו עסקאות או פניה אליה במהלך שנת 2020, בעת שהדבר שקרי ובוצעו אליה 2 פניות נפרדות שגררו חיובים נוספים ב 2020 שנציגת החברה לא סיפרה לי עליהם.

אי שליחת מסמכי סיכום עסקת מכר מרחוק בצורה ראויה ועם מלא הפרטים הנדרשים בחוק.

האם יש עבירות נוספות שיש לבדוק אם בוצעו כלפי אימי?

אני מבקש בשלב הזה לקבל כל מידע שתוכלו לספק לי ובמיוחד תשובות על כל השאלות שהעליתי, על מנת שאפנה אל החברה באופן עצמאי להגעה לפשרה, לפני שאחליט לערב גופים נוספים ולהתקדם בכיוון ש נקיטה בהליכים משפטיים.

תודה,
עמית.
28/12/2020 10:33 המועצה לצרכנות re:הטרדות וניצול בלתי חוקי של אישה מבוגרת על ידי חברת הגרלות לוטו
28/12/2020 12:04 עמית    re:re:הטרדות וניצול בלתי חוקי של אישה מבוגרת על ידי חברת הגרלות לוטו
29/12/2020 16:09 המועצה לצרכנות       re:re:הטרדות וניצול בלתי חוקי של אישה מבוגרת על ידי חברת הגרלות לוטו