חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
מחבר:יונית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/12/2020
שעה:01:23:01

אין לי צילום מסך מהפרסום באותו זמן אך יש לי את צילום המסך מפייפאל בו יש את תאריך ביצוע העסקה ואת הסכום הכולל. הרכישה הייתה של מספר מוצרים כאשר כולם היו במחירים אטרקטיביים.

כעת הפער של סל מוצרים זהה עומד על 39.1 ש"ח שהם עליה של כ10% מסכום העסקה הכוללת

אינני בטוחה מה משמעות המושג 'הסכם התקשרות' אך בתקנון השימוש של האתר מופיע הסעיף הבא:
תהליך ביצוע הרכישה
4.1. תהליך הרכישה יתחיל בהקלקה באמצעות העכבר על לשונית ה-"קניה" או "הוספה לסל", אשר תוביל לטופס מילוי פרטים אישיים של המשתמש, לרבות פרטי כרטיס אשראי, ואישור קריאת והסכמה לאמור בתקנון זה, ואשר בסיומה תופיע הודעה על השלמת ההזמנה. על מנת להבטיח את ביצוע הרכישה ביעילות וללא תקלות, יש להקפיד על מסירת כל הפרטים הנדרשים בטופס מילוי הפרטים האישיים במדויק. אם בעת ביצוע הרכישה יימסרו פרטים שגויים, לא מובטח כי המוצרים ו/או השירותים יגיעו ליעדם או יינתנו למשתמש.
בסיום הפעולה המתוארת בסעיף זה, גם תשלח למשתמש הודעה בדוא"ל המאשרת את השלמת הרכישה. יובהר שאי-קבלת ההודעה מכל סיבה שהיא אינה גורעת מתוקף השלמת העסקה מקום בו התקבלה הודעה על השלמה כאמור לעיל.

https://www.azrieli.com/Home/Terms_Conditions

כך שאם אני מבינה נכון את ההבהרה- אין ביכולת חברת עזריאלי אי קומרס בע"מ לטעון שאי קבלת המייל מסיר מהם את האחריות לספק את ההזמנה. האם אני צודקת?
20/12/2020 20:51 המועצה לצרכנות re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
27/12/2020 01:23 יונית    re:re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
27/12/2020 10:18 המועצה לצרכנות       re:re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.