| מחבר: | דולב (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 24/12/2020 |
| שעה: | 09:52:53 |
|
| אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מצוקה נפשית , אבל לא הייתי פיקח , כל היום ראיתי סירטונים שלהם ביוטיוב וקשבתי לפודקאסטים שלהם והייתי סוג של אחרי שטיפת מוח וגם הבאסה של אחרי הצבא והדבר היחיד שהיה פיתרון היה זה , אבל הייתי נאיבי וחשבתי שהקורונה תעבור מהר ואני ייצא לטייל בחול ואני יכיר חברה ויהיה לי טוב וזה יפתור לי את כל הבעיות בחיים ובלה בלה בלה ... |
|
|
| 24/12/2020 09:46 |
דולב |
עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | דולב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 09:46:50 |
| היי מה קורה !
אני חייל משוחרר 21
והשתחררתי לקורונה , ובגלל כל המצב , ושאתה יוצא מהצבא אתה אבוד ובודד
נשאבתי לעולם של הקואוצ'רים שמבטיחים לך שהם ילמדו אותך איך להיות טובים יותר ואיך להכיר חברה ואיך להתחיל עם בנות.
יצא ששילמתי לחברה בחו"ל שנקראת
real social dynamics
עשר אלף שקל , (במקום לשמור את הכסף הזה ללימודים )
הכסף ששילמתי הוא עבור הדרכה פנים מול פנים , עם עוד שלושה אנשים שיוצאים לבר או לרחוב והם מלמדים אותך איך להתחיל עם מישהי.
קניתי את השירות לחודש מאי 2020 והמפגש היה אמור להתקיים באמסטרדם , לאחר מכן זה נדחה לספטמבר ועכשיו לאפריל 2021 לברלין גרמניה.
התפקחתי קצת והחלטתי לבטל את העסקה לפני שיהיה מאוחר מידיי, לפי המדיניות ביטולים שלהם מצד אחד כתוב שאין ביטולים ואין החזר כספי ואז במקום אחר כתוב שאם אני מבטל 30 יום מראש אני זכאי לקבל החזר כספי מלא
https://www.realsocialdynamics.com/shop/Terms.asp
פניתי לשירות הלקוחות של העסק במייל ונמסר לי שאני לא זכאי להחזר כספי והדבר היחיד שאני זכאי אליו זה העברה אחרונה של התאריך ל אפריל 2021 לברלין גרמניה
גרמניה בכלל לא מקבלת תיירים כרגע, ואין לי יכולת כלכלית לשלם עבור טיסה ולינה בגרמניה כרגע.
פניתי לחברת האשראי לביטול העיסקה ונמסר לי שהם לא יכולים להתערב כל עוד אין כשל תמורה , אם אני לא יכול להגיע לברלין בתאריך שנקבע זה בעיה שלי אבל העסק הוא לא אשם בכשל התמורה.
שורה תחתונה
אני רוצה לבטל את העסקה מדובר בהרבה כסף , הייתי קצת אבוד באותו זמן וקיבלתי החלטות שגויות.
ואין לי מושג מה לעשות.
לא שיתפתי את ההורים שלי במקרה וזה אוכל אותי מבפנים גם קצת.
| |
|
|
|
| 24/12/2020 09:52 |
דולב |
re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | דולב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 09:52:53 |
| | אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מצוקה נפשית , אבל לא הייתי פיקח , כל היום ראיתי סירטונים שלהם ביוטיוב וקשבתי לפודקאסטים שלהם והייתי סוג של אחרי שטיפת מוח וגם הבאסה של אחרי הצבא והדבר היחיד שהיה פיתרון היה זה , אבל הייתי נאיבי וחשבתי שהקורונה תעבור מהר ואני ייצא לטייל בחול ואני יכיר חברה ויהיה לי טוב וזה יפתור לי את כל הבעיות בחיים ובלה בלה בלה ... | |
|
|
|
| 24/12/2020 10:21 |
משה |
re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 10:21:18 |
| | הנושא בעייתי. נראה שהחברה אמריקאית וממוקמת בלוס אנג'לס. ראה כאן: https://en.wikipedia.org/wiki/Julien_Blanc נסה למצוא שם גוף צרכני כמו המועצה לצרכנות כאן, שיבדוק את תנאי ההסכם שלך מכיוון שיש להם כל מיני תוכניות ותנאים. אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 24/12/2020 10:40 |
דולב |
re:re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | דולב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 10:40:43 |
| היי משה , כן היא ממוקמת בחו"ל ,
לכן גם קשה לי ליצור איתם קשר , חוץ מבמייל.
השאלה ... מה המועצה פה יכולה לעזור לי במידה והיא בודקת את התלונה ?
אם מישהו יכול לחזור אליי בטלפון אולי זה יהיה יותר נוח להסביר לי איך לפעול כרגע כדי לקבל את הכסף בחזרה , אם זה בכלל אפשרי...
050-588-4960 | |
|
|
|
| 24/12/2020 11:18 |
משה |
re:re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 11:18:17 |
| לא רואה איך המועצה מסייעת לך כי מדובר על עסק בחו"ל. שוב, רק גוף צרכני בארה"ב יכול, לדעתי, לנסות לעזור לך. ראה כאן לדוגמה: https://consumercal.org/about-cfc/contact-us/ ובדוק אם הם יכולים לעזור לך ואם לא, אז להפנות לגוף אחר. אולי בשגרירות ארה"ב יכולים להפנות אותך לגוף.
רק שים לב שטענה כמו "לא הייתי מפוקס" לא תיבחן אלא גוף כזה יצטרך לבדוק את תנאי ההסכם, החוק המקומי ועוד. לכן תכתוב עניינית על דברים כמו קורונה, הסמינר נדחה שוב שוב ולא התחיל בכלל וכדומה. | |
|
|
|
|
|
| 25/12/2020 10:27 |
משה |
re:re:re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 25/12/2020 | | שעה: | 10:27:17 |
| | לדעתי, בנק לא יוכל לבטל העברה כי אני לא רואה בעיה בהעברה. צריך לבחון את חוקיות ההסכם, אם הוא נמסר לך למייל, מה קורה אם אתה לא יכול להשתתף בתאריך אחר, מה כתבת במיילים עד היום בנוגע לסיבה לדחייה ועוד. לדעתי, גוף צרכני אמריקאי יכול לעשות זאת מול החוקים שם. | |
|
|
|
| 28/12/2020 14:59 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:עסקה עקב מצוקה נפשית | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/12/2020 | | שעה: | 14:59:21 |
| שלום רב דולב,
במידה שמדובר בחברה זרה שאין לה נציגות מוסמכת בישראל, יהיה קושי לאכוף את חוקי מדינת ישראל ועל כן, באפשרותך לפנות אל שירות הלקוחות של החברה בהתאם למופיע בתקנון החברה ולאחריו אם תתקל בבעיה, תנסה לאתר את מקום מושבה של החברה, ובהתאם תבדוק אם באותה מדינה יש גוף הדומה לשלנו על מנת שתוכל לברר את זכויותיך.
| |
|
|
|