| ![]() |
| re:re:חוק הטכנאים | ||
| מחבר: | אנונימי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/12/2020 | |
| שעה: | 23:33:43 | |
| היי, תודה רבה על המענה
1. קראתי את הסעיפים שהפנתם אותי אליהם. אני חושב שסעיף 14 לא רלוונטי. העסקה בוצעה בשעות הבוקר ונאמר שהטווח שעות הוא 16:00-22:00 באותו היום. האם מכיוון שזה באותו יום הם יכולים לתת טווח כזה? 2. סגרתי איתם (לא כל כך לשביעות רצוני) כי לא רציתי להיגרר לבית משפט כשאני לא בטוח מה הדין. יכולתי להשיג את אותו המוצר במחיר זול יותר גם לאחר הקופון שלהם אבל הייתי צריך להמתין יומיים-שלושה יותר למוצר. אם הייתי יודע שמזכה בפיצויים באופן די בטוח, אז הייתי מגיש תביעה קטנה. לכן אני שואל כאן לפעמים הבאות. יש תמונה שבה ניתן לראות שאין לי את האופציה לבחירת משלוח אקספרס: http://www.up2me.co.il/imgs/17305839.png האם הוא יכול להתכחש לתמונה? זאת לא פעם ראשונה שלמרות שיש לי תמונה המוכיחה את טענותיי, בית עסק לא מקבל את הטענות. 3. פניתי גם בעל פה ומנהלת בדקה וראתה שלא ניתן. בנוסף פניתי בכתב למנהל שירות הלקוחות והם רשמו שכנראה יש טעות במלל. מכיוון שסגרתי איתם אני לא רוצה להתחיל להגיש תלונות אחרי העסקה אבל כן רוצה לדעת את זכויותיי לפעמים הבאות. 4. אתה מתקשר לשירות לקוחות והם אומרים שהמוקד סגור כעת (ניסיתי להתקשר בבוקר, בצהריים ובערב). לעומת זאת במוקד מכירות כמובן שעונים (אני הגעתי דרכם לנציגת שירות והתכתבתי איתם גם במייל) האם יש לשאלה איזה מספר רפרנס או משהו אחר שדרכו אני אוכל למצוא את התשובה שלכם בעתיד? | ||
| 23/12/2020 21:41 | המועצה לצרכנות |
re:חוק הטכנאים |
| 23/12/2020 23:33 | אנונימי |
re:re:חוק הטכנאים |
| 24/12/2020 09:04 | המועצה לצרכנות |
re:re:חוק הטכנאים |