| ![]() |
| טענה על חוב מחברת סלולר | ||
| מחבר: | טל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/12/2020 | |
| שעה: | 13:06:58 | |
| שלום
לפני כשנה וחצי פניתי לחברת הסלולר לגבי רכישה שביצעתי באתר של חברת סלולר. את המוצר רכשתי דרך אתר האינטרנט שלהם באמצעות כרטיס האשראי שלי. החיוב ירד בכרטיס האשראי והמשלוח הגיע ללא בעיות, לאחר כחודש וחצי התגלה שהחברה בצורה שאינה ברורה חייבה את הוראת הקבע של חשבון הסלולר שלי (חשבון שלא קשור כלל לרכישה שביצעתי). התלוננתי לחברה, לקח לי זמן רב ולבסוף לאחר הצגת כל ההוכחות האפשריות חברת הסלולר זיכתה את החשבון שלי. לאחר כשנה וחצי קיבלתי שיחה מעורך דין, לטענתו קיים חוב מאוד גדול שקשור למוצר שרכשתי באינטרנט, בנוסף לחוב הצטברו חשבוניות של שרות טלויזיה שביקשתי להתנתק ממנו מזמן (החיובים הם על תקופה שלא הייתי לקוח, לחברה לקח 12 יום לנתק אותי מרגע הדרישה בכתב). החברה לא ניסתה להשיג אותי, החברה המציאה סיפור שלם שלא היה ולא נברא שהגעתי למרכז שירות ושביקשתי לבטל את העסקה, לטענתם הם ביטלו את העסקה והאוזניות נשארו אצלי, אציין ששום דבר מהדברים הללו לא היה ולא נברא. לטענת החברה, הם חייבו אותי בשוגג פעמיים וזיכו בשוגג פעמיים. לא ידעתי על כך, החברה איימה עלי בטיפולים משפטיים והוצאות לפועל, העניין הגיע ללשכת מנכל והיא ביטלה את הטיפול המשפטי מאחר ולא קיבלתי שום הודעה. כעת החברה רוצה שאני אשלם את החוב, הבעיה היא שלטענת לשכת מנכל כל המסמכים נמחקו, לא קיימות חשבוניות או כל הוכחה על חוב כלשהו חוץ ממשהו שמופיע במערכות המידע הפנימיות שלהם. מבדיקה שביצעתי בחיובי האשראי שלי, לא הצלחתי לאושש את טענתם. אציין שאין כל מסמך שקושר חוב נגדי, החברה רוצה שאשלם בטלפון מבלי להביא לי דרישת תשלום או הוכחה על קיום החוב, החברה לא רוצה להביא לי אישור לאחר תשלום על כך שאין לי חובות כלפיה. אני מרגיש שהחברה פשוט אבודה בתוך הבלאגן של מערכות המידע שלה ונטפלת אליי מסיבה לא ברורה כלל. מה עושים במקרה כזה? | ||
| 23/12/2020 13:06 | טל |
טענה על חוב מחברת סלולר |
| 24/12/2020 17:25 | המועצה לצרכנות |
re:טענה על חוב מחברת סלולר |