| ![]() |
| תשלום משלוח על מוצר פגום | ||
| מחבר: | אנונימי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/12/2020 | |
| שעה: | 12:21:55 | |
| שלום רב
למיטב זכרוני רשמתם באחת התגובות כי החברה שממנה קנו מוצר צריכה לשאת בעלויות המשלוח של מוצר פגום. אפשר הפניה להיכן זה רשום? הזמנתי ספת כושר אשר ניסינו להכניס לאוטו אך עקב גודלה היא לא נכנסה. אנחנו דאגנו שהמוצר יגיע אלינו ללא שילוח של החברה. המוצר הגיע עם פגמים רבים וקיבל אישור החלפה. החנות מסרבת לשאת בעלויות ההחזרה (המנהל שירות אמר לי שאתבע אותם). לא רק זאת, הם דורשים ממני 250 ש"ח. כאשר אני מסתכל באתר אינטרנט שלהם הם דורשים 100 ש"ח על משלוח. לשאלתי מדוע הם דורשים ממני סכום גבוה פי 2.5, ענה מנהל השירות שהם רוצים שיקנו מהם ולכן בעת הזמנה מאתר האינטרנט הם סופגים חלק מעלויות השילוח. מספר שאלות בנושא: א. אני מעוניין להגיש תביעה קטנה נגדם. מה אני יכול לדרוש על הפרה כזאת? האם הם היו צריכים לשאת גם בעלויות שהתהוו לי במשלוח אל ביתי (שלא נעשה דרכם) עקב כך שהמוצר פגום? ב. אציין שהם פשוט מרחו אותי. פניתי במשך חודש שלם כדי לקבל תשובה שאני יכול להחזיר את הספה (כל שיחה בערך 30 דקות המתנה + 10 דקות שיחה עם הנציג). כל פעם אמרו לי שהמנהל שירות צריך לתת תשובה והם העבירו לו את זה. אתמול התקשרתי והשיחה נותקה/התנתקה בעודי ממתין על הקו. התקשרתי פעם נוספת וענתה אחרת. השארתי לה טלפון והיא אמרה לי שהנציגה שדיברתי איתה תחזור אלי כשתסיים את השיחה. כעבור כמה שעות התקשרתי פעם שלישית והובטח לי שעוד שעה המנהל שירות יחזור אלי. היום התקשרתי פעם נוספת והמנהל שירות ענה ורק כך הצלחתי להגיע אליו. האם ניתן לתבוע סכום מסוים על בזבוז הזמן שלי ועל עוגנת הנפש. ג. רכשתי את המוצר להלן: http://www.up2me.co.il/imgs/48074158.jpeg לאחר 3 שבועות לערך קרובת משפחה שלי היתה בסניף אחר שלהם וביקשתי שתשלח לי תמונות של המשקולות שהם מוכרים. המוצר שרכשתי נראה כך: http://www.up2me.co.il/imgs/17467476.jpg ממש בקצרה הובטח שיוחלף כשיגיע משלוח (סירבו להחליף בסניף הזה כי היו מעט יחידות) ואמרו שהם מוכרים מוצרים פגומים/משומשים כי יש דרישה וזה מה שיש להם במחסן. כל חודש בערך בדקנו מה קורה עד שנמאס לנו. שוחחתי עם אותו מנהל לעיל והוא אומר שהוא לא רואה הבדל בין התמונות ושהם לא מוכרים מוצרים משומשים והוא לא מוכן להחליף ואתה ראית מה רכשת. האם זה שראיתי מה רכשתי פותר אותו על מכירת מוצר שנראה כך (אציין שמעולם לא רכשתי פלטות ברזל כך שחשבתי שכך הם נראות וזה תקין). האם הוא יכול להפר הבטחה שניתנה על ידי נציגת שירות לקוחות (לצערי אין לי הקלטה של זה. אם אגיש תביעה אנסה לבקש את ההקלטות). | ||
| 23/12/2020 12:21 | אנונימי |
תשלום משלוח על מוצר פגום |
| 24/12/2020 16:36 | המועצה לצרכנות |
re:תשלום משלוח על מוצר פגום |
| 24/12/2020 20:19 | אנונימי |
re:re:תשלום משלוח על מוצר פגום |
| 28/12/2020 14:50 | המועצה לצרכנות |
| 28/12/2020 18:07 | אנונימי |