חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

העלאת מחירי קורסי המשך באמצע לימודי התעודה
מחבר:תמר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/12/2020
שעה:15:27:51

שלום, אני סטודנטית לנטורופתיה, שנה רביעית.
במוסד בו אני לומדת ניתן ומקובל לפצל את שנת הלימודים ולקחת קורסים בהתאם לנוחות האישית של כל סטודנט. אני אישית פרסתי את השנה השלישית (מתוך 4) לשנתיים וכרגע אני לומדת את החלק השני שלה וכך אוכל להמשיך לשנה הבאה והאחרונה.
לפני כמה ימים גיליתי, במקרה לגמרי, שיש פער משמעותי בין מחירי הקורסים של שנה ג', שאת הפירוט שלהם קיבלתי בתחילת השנה שעברה (כשעוד חשבתי לעשות את שנה ג כמו שהיא),
לבין המחירים ששילמתי השנה על הקורסים שנותרו לי בשנה ג',
מדובר בפער של כמעט 12%(!!) שמסתכם כרגע לפי החישוב שלי לכדי מעל ל 1000 ש"ח.
קיבלתי את המחירים המקוריים מהמזכירות כשישבתי לשיחת שיבוץ ביולי 2019 - יש לי צילום שמוכיח זאת- מסמך שהם, הדפיסו עבוריעם חותמת של התאריך והשעה דאז.
אולם, כששילמתי בתחילת השנה הנוכחית לא חשבתי שעליי לוודא את המחירים...
חברה ללימודים שהתייעצתי איתה פנתה אליהם בעבר בנושא, וקיבלה כתשובה הסבר מאד לא הגיוני, אך לבסוף הוחזר לה מלוא סכום הפער.
כשענו לי על הפנייה שלי בנושא, אמרו שבכל שנה נבחנות עלויות הקורסים והמחירים מתעדכנים בהתאם (תשובה שונה מזו שקיבלה חברתי על אותו נושא בדיוק).
אני מרגישה שהם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם, רק כי אני לקוחה שבויה ואני כבר באמצע הלימודים.
האם מותר להם לעשות את זה?
תודה רבה מראש.
22/12/2020 15:27 תמר העלאת מחירי קורסי המשך באמצע לימודי התעודה
24/12/2020 13:59 המועצה לצרכנות    re:העלאת מחירי קורסי המשך באמצע לימודי התעודה
9/1/2021 10:10 תמר       re:re:העלאת מחירי קורסי המשך באמצע לימודי התעודה
11/1/2021 09:51 המועצה לצרכנות          re:re:העלאת מחירי קורסי המשך באמצע לימודי התעודה