| מחבר: | רוני (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/12/2020 |
| שעה: | 14:02:58 |
|
שלום, עקב שירות מזעזע של פרטנר טיוי (נושא לשאלה אחרת), בחרתי להתנתק מהשירות ובתמורה ביקשו שאחזיר את הציוד למרכז שירות שנמצא במרחק שעה נסיעה מהבית שלי או שאשלם על איסוף. סירבתי לשלם על האיסוף וביקשתי איסוף בחינם ובפעם הבאה שיצרו איתי קשר זה כבר העה ממשרד עורכי דין עם חוב של 1400 שקלים.
בשיחה עם משרד עורכי הדין נתנו לי להאמין, ולאחר מכן הכחישו, שאם אחזיר את הציוד החוב ימחק. החזרתי את הציוד, פניתי אליהם ואמרו לי שעלי לחכות להחלטה של פרטנר בעניין. עד כאן - רקע ומים מתחת לגשר (בינתיים).
היום קיבלתי ממשרד עורכי הדין סמס שעלי ליצור איתם קשר. כשהתקשרתי ענה לי מישהו שאין צורך שאצור איתם קשר ושאחכה לתשובה. אמרתי שקיבלתי סמס ואם אין צורך ליצור איתם קשר, בבקשה שיפסיקו לשלוח סמסים מלחיצים. הוא אמר שלא צריך להלחץ, רק לשלם את החוב - שהתעדכן ל517 שקלים.
אמרתי שלא קיבלתי הודעה על העדכון או בקשת תשלום חדשה וביקשתי שישלח לי את הבקשה בכתב.
עורך הדין הנכבד סירב וטען שאני מסרבת לשלם. אמרתי שאני לא מסרבת לשלם, שהשיחה מוקלטת, ושאני מבקשת בקשת תשלום בכתב.
אחרי כמה דקות של ויכוח עורך הדין הנכבד ניתק לי את השיחה בפנים.
לא יודעת עד עכשיו על מה אני חייבת כסף, מה מועד התשלום ובכלל - למי עלי לשלם או אל מי לפנות.
האם זה חוקי, לסרב לשלוח לי בקשת תשלום בכתב? למי אני יכולה לפנות בעניין, כשעורכי הדין מסרבים לתת לי אינפורמציה?
תודה מראש,
רוני |
|
|