חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התנערות מעסקה ע"י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
מחבר:יונית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/12/2020
שעה:23:51:49

שלום וברכה. 
במסגרת מבצעי ה'בלאק פריידי' (המוקדמים) ביצעתי רכישה באתר עזריאלי.קום בתאריך 24.11.2020
באתר הופיע כיתוב ברור שלאור העומסים ישנם עיכובים באספקה.
שילמתי בפייפאל ומיד קבלתי הודעה מפייפאל שהדרישה לחיוב התקבלה.
למחרת יום הרכישה ילדתי. ההזמנה בינתיים בוששה לבוא אך לאור הכיתוב על עיכובי האספקה לא הוטרדתי מהנושא.
ב8.11 החלטתי לבדוק מה קורה עם ההזמנה. להפתעתי הרבה היא כלל לא הופיעה באתר. פתחתי פניה באתר שלא נענתה ולמחרת פניתי לשירות הלקוחות דרך הווצאפ. הנציגה שאלה אם קבלתי קבלה במייל ולאחר שבדקתי ונוכחתי שלא היא טענה בפניי שהיה עלי לפנות אליהם בסמוך לרכישה, שאני פונה אחרי זמן רב (פחות משבועיים!! כאשר הם מבהירים שישנם עיכובים) ובשלב זה כל שביכולתה לעשות הוא לתת לי קרדיט ע"ס 20 שח לקניה עתידית.
אמרתי לה שברגע שקבלתי את האישור מפייפאל ידעתי שההזמנה נקלטה ושלא בקשתי פיצוי אלא בסך הכל בקשתי לקבל את המוצרים אותם הזמנתי במחיר אותו נדרשתי לשלם בזמן ביצוע ההזמנה.
גם לאחר בדיקה חוזרת עם המנהלת שלה- השיבה לי נציגת שירות הלקוחות שלא אקבל דבר מעבר לקרדיט ע"ס 20 שח. 

לציין שהעסקה בפייפאל לא בוטלה עד לרגע זה והיא עדיין בהמתנה.

האם לחברה מותר להתנער מעסקה שבצעתי דרכה כאשר ברור שהכשל הינו כשל טכני של החברה? שהרי פייפאל קבלו את הדרישה לתשלום מעזריאלי.

אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם.
16/12/2020 23:51 יונית התנערות מעסקה ע"י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
20/12/2020 20:51 המועצה לצרכנות    re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
27/12/2020 01:23 יונית       re:re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.
27/12/2020 10:18 המועצה לצרכנות          re:re:התנערות מעסקה ע''י בית העסק בעקבות כשל טכני שלו.