| ![]() |
| אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע"י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה | ||
| מחבר: | סיון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/12/2020 | |
| שעה: | 15:53:34 | |
| למועצה שלום רב,
מועד 90 ימים מביטול הטיסה שלי עבר לפני כ-60 יום. לפני כחודש אל-על איפשרה למלא בקשה להחזר כספי באתר בעבור נוסעים אשר טיסתם בוטלה בתאריכי הטיסה שרכשתי אליה כרטיסים (שניים). הבקשה הוגשה לפני חודש ונתקבל אישור. מאז כל מידע בנושא בלתי ניתן להשגה - בדרך היחידה ליצירת קשר בוואטספ - ניתן רק להיכנס ללופ המסתיים ב"אנו עושים מירב המאמצים ותודה על ההבנה והסבלנות", כך גם באתר. מן העבר השני אל-על לא מפסיקים לשלוח לי במייל חומר שיווקי עם הצעות לרכוש כרטיסי טיסה ליעדים וטיסות חדשות, דהיינו החברה עובדת ואף מגלגלת הכנסות. ברצוני לדעת מתי תתבצע התערבות משפטית שתסייע לי ולשכמותי לממש את זכותנו הבסיסית לקבל כספנו בחזרה והאם באפשרותי לפתוח תלונה נגד אל-על באתרכם? אודה לתשובתכם הברורה והמלאה | ||
| 14/12/2020 15:53 | סיון |
אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע"י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה |
| 16/12/2020 15:15 | המועצה לצרכנות |
re:אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע''י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה |
| 26/12/2020 13:01 | סיון |
re:re:אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע''י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה |
| 26/12/2020 13:02 | סליחה כתבתם "תנסי" לא "יכולה לנסות" |
re:re:אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע''י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה |
| 27/12/2020 13:06 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:אי מתן החזר כספי בעבור טיסה שבוטלה ע''י אל-על + חוסר יכולת לבירור סטטוס פניה |