חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

כשל תמורה
מחבר:ליאורה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:13/12/2020
שעה:16:12:36

היי, רכשתי מוצרים מחברה באינטרנט ב-11/11/20 וההזמנה בוצעה בוואטצאפ מול נציגה. בסיום ההזמנה אמרה כי אספקה תוך 8/20 ימי עסקים. ציינתי שמדובר בהזמנה ליום הולדתה של בתי ב-1/12/20.
ב-23/11/20 שלחו לי הודעה כי 2 מהמוצרים שהזמנתי חסרים במלאי ושאבחר אחרים. בתגובה כתבתי להם כי אם ההזמנה לא יצאה עדיין אז שיבטלו אותה ואמרו לי שהיא כבר יוצאת אבל יש צורך בהחלפת המוצרים הללו.
כל יום שאני בודקת אומרים לי שזה בטיפול (בימים שהם טורחים לענות). אין להם מספר טלפון אלא שירות הודעות בוואטצאפ וכשביקשתי לבוא לאסוף את המוצרים נאמר לי שמדובר בחנות אינטרנטית ואין כתובת.
בהודעה ששלחתי ב-6/12 כתבתי להם שאם המוצרים לא מגיעים עד ה-9/12 (כשמסתיימים 20 ימי העסקים) אני אבטל את העסקה ואפנה למועצה לצרכנות. בתגובה רשמו לי שהמוצרים כבר הועברו לחברת השליחויות ואני צפויה לקבלם בקרוב. היום שוב שלחתי הודעה וההזמנה שוב חזרה לסטטוס "בטיפול".
הזמנה שולמה בכרטיס אשראי ב-2 תשלומים (1500 ש"ח) והתשלום השני כבר הועבר לגבייה (כרטיס מחויב ב-15/12) ולכן חברת האשראי לא יכולה להחזיר לי את הכסף. מכתב לכתובת פיזית אין לי לאן לשלוח כי הם לא מוכנים למסור כתובת ואני חוששת שהכתובת המופיעה באתר של האשראי היא לא נכונה ואם אשלח את המכתב הוא לא יגיע לשום מקום. מה עליי לעשות?
כמו כן, מה קורה במידה ואני מגישה תלונה ולאחר הגשת התלונה המוצרים מגיעים אליי?
אודה לתגובתכם בנושא, ליאורה
13/12/2020 16:12 ליאורה כשל תמורה
15/12/2020 13:01 המועצה לצרכנות    re:כשל תמורה