| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/12/2020 |
| שעה: | 22:39:27 |
|
בוצעה הזמנה בתאריך 28/11/2020 הזמנה מאתר רנואר במסגרת מבצעי בלאק פריידי.
בוצעה הזמנה עבור מעיל בשם 'מעיל אורלנדו' במידה מדיום צבע אפור במחיר של כ269.90 שח ושני פריטים נוספים - אשר היה במלאי בסניף חדרה וזמין למכירה באתר באותו היום (בוצעה קנייה עקב הנחה נוספת באתר + קופון שנרכש דרך ההסתדרות על סך 200 ש"ח שנרכש ב150 ש"ח.)
הועברה עסקה על סך 435 שח וירד קופון על סך 200 ש"ח ונשאר כ235 שח באשראי.
החברה מתחייבת על עד 10 ימי עסקים.
בתאריך 09/12/2020 מתקבלת הודעת מייל - חיוב אשראי על סך 91 שח על 2 פריטים במקום 3 - רק לאחר פנייה שלי, וללא כל פנייה של רנואר אליי בנושא המידה/מלאי/רלוונטיות, הובהר כי חוייבתי על 2 פריטים בלבד מכיוון שאין במלאי את מעיל אורלנדו במידה M.
לאחר ניסיונות יצירת קשר - ללא מענה אנושי ישיר בצורת התחמקות בלבד - דרך 'צאט' המוביל אל מייל, פנייה בפייסבוק המובילה ליצירת קשר דרך מס אסמס, ומס אסמס בלבד שמאפשר פנייה בכתב אך לא בדיבור ישיר.
יש לשים לב - באתר עלה המחיר של המוצר אל 299.90 שח.
לאחר בדיקה שלי וניסיונות פנייה אליהם - הבהירו כי הם אמורים ליצור קשר בצורה כלשהי - אסמס, מייל, טלפון (יש הודעת הוכחה באסמס) - במידה והמוצר לא נמצא במלאי מראש!
יש להבהיר - עברו 9 ימי עסקים וטרם הודיעו לי כאשר התחייבו על 10 ימי עסקים עם משלוח!
בערב 09/12/2020 ניגשתי אל סניף קניון הזהב אל רנואר - לבדוק האם קיים הפריט במלאי
אכן קיים הפריט במלאי וצולם על ידי המלאי - בדיוק במידה ובמקט שאני הזמנתי - מידה M צבע אפור ומעיל העונה לשם אורלנדו - יש תיעוד עם תאריך.
טרם נעניתי על ידי החברה - וטרם פנו אליי בצורה ישירה
קוד הקופון מומש - לא הוחזר שווי הקופון - ניסיתי לבצע הזמנת דמה אך ללא הצלחה.
אין יכולת ליצור קשר עם רנואר באופן ישיר - ישנו תיעוד של כל הפניות וההודעות. |
|
|