| ![]() |
| זארה הום - סירוב להחזרת כסף על החזרת פריטים שנרכשו באתר אונליין | ||
| מחבר: | סיון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 08/12/2020 | |
| שעה: | 14:49:38 | |
| סביב ה20.9 רכשתי בכ1000 שח באתר. נמסר לי לפני הקניה וגם לאחריה שאני אוכל להחזיר ולקבל את הכסף לכרטיס – או ע"י שליח (בעלות של 50 ₪), או כשיפתחו החנויות – עד 30 יום ממועד הפתיחה.
כל מה שקניתי לא התאים, ורציתי להחזיר את הכל. לא רציתי לשלם לשליח, דיברתי מאז מספר פעמים עם שירות הלקוחות שאמרו שאוכל לקבל את הכסף 30 יום לאחר פתיחת החנויות, אפילו ביקשתי להחזיר למשרדים – וסורבתי. המתנתי עד שיפתחו החנויות, באתי היום לסניף של איילון , לאחר שבדקתי עם חברת יחסי הציבור איזה סניף פתוח, כי אין פירסום איזו חנות פתוחה (אציין שאני גרה בצורן ), ישר אמרו שאני לא אקבל את הכסף. ועוד ציינו שהחנות זה לא כמו האתר , ושאתקשר לשירות הלקוחות (שם הטלפון מנותק כבר תקופה ארוכה), התווכחו איתי, שאלו אותי את שם הנציגה הטלפונית איתה דיברתי בשירות הלקוחות (איך אני אמורה לזכור מישהי שדיברתי איתה לפני חודשיים?), ביצעו זיכוי של פריט אחד וזאת רק תמורת שובר לאתר האינטרנט בלבד (ללא אישורי – היא אמרה שהיא רק בודקת, ואחכ אמרה שהיא כבר זיכתה ואין לה יותר מה לעשות עם הנושא) המתנתי שם למעלה משעה, עד שיבררו , תוך כדי שאני מתעקשת לקבל את כספי בחזרה, כפי שנמר לי במפורש, לאחר כ3/4 שעה, תוך כדי שאני מתכתבת עם יחסי הציבור, מנהלת החנות (מאי) אמרה שאני אוכל להחזיר רק לגינדי , 14 ימים לאחר שיפתחו את הסניף ורק שם לקבל, שאלתי אותה איך אדע שפתחו את הסניף? הרי אין עדכון באתר, היא אמרה לי שאני אשמע בחדשות (כן, כי החדשות מדווחים על פתיחת סניף גינדי של זארה), ביקשתי שתכתוב לי את הנ"ל, היא סרבה, ביקשתי שהמנהלים שלה יכתבו, סורבתי, לאחר כמה דקות היא שינתה את גירסתה, וטענה ששירות הלקוחות אמרו לי , שרק אחרי שכל (!!!) סניפי זארה הום יפתחו , אז אני אוכל ללכת להחזיר, ולקבל את הכסף בחזרה. אני חייבת לציין שלקוחות זארה (הבגדים) יכולים להחזיר ולקבל את כספם בחזרה, יש להם גם אופציה להזמין שליח ללא עלות כספית. בכל מקרה, אני מרגישה שהם מנהלים מולי מלחמת התשה. תשובות שהן לא פחות מהזויות, ולא קשורות, ומפלות בין הקונים באתר לקונים בחנות, ולאלו שקונים בזארה (בגדים). לא ברורה לי ההתנהגות שלהם, ולא מבינה למה המדיניות כל כך מגומגמת ולא אחידה. חשוב לי לציין – שאין שום אפשרות לתקשר עם שירות הלקוחות, הטלפון מנותק, ובצ'אט לא עונים. אשמח להתיחסותכם | ||
| 8/12/2020 14:49 | סיון |
זארה הום - סירוב להחזרת כסף על החזרת פריטים שנרכשו באתר אונליין |
| 9/12/2020 16:23 | המועצה לצרכנות |
re:זארה הום - סירוב להחזרת כסף על החזרת פריטים שנרכשו באתר אונליין |
| 10/12/2020 11:17 | סיון |
re:re:זארה הום - סירוב להחזרת כסף על החזרת פריטים שנרכשו באתר אונליין |
| 10/12/2020 14:40 | המועצה לצרכנות |
re:re:זארה הום - סירוב להחזרת כסף על החזרת פריטים שנרכשו באתר אונליין |