חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

האם זה נחשב להטעייה
מחבר:דודי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/12/2020
שעה:14:41:44

ישנה תוכנית הטבות של כרטיסי אשראי בנקאים של בנק לאומי שנקראת גודיז
לפני כשבועיים נשלח לי הודעה (יחד כנראה עם כל הלקוחות שלהם) שמבשרת שבחודש הבא יהיה מבצע שנקרא חורף ב10 ולכן כדי לצבור הרבה גודיז, היות והמבצע הינו באמת מבצע טוב באמת צברתי הרבה גודיז ע"י קנייה דווקא בכרטיס האשראי המדובר וכן ביצעתי פעולות בנקאיות ע"מ לצבור יותר ויותר גודיז.
אקדים ואומר שכל ההטבות שיש להם להציע במהלך הם מוגבלות כלומר אני נניח יכול לרכוש רק כמות מסויימת מכל סוג הטבה למשל רק עד 4 הטבות מקטגוריית אוכל, אך בסוף החודש זה מתאפס והגודיז הישנים נמחקים והחדשים שצברתי מופיעים במקום ואני יכול לרכוש שוב מכל קטגוריה.
אתמול ה30 לחודש אני רואה שישנה אפשרות לרכוש מהמבצעים של חורף בעשר ואכן רכשתי ארבע הטבות (בגודיז הישנים של נובמבר שעדיין לא ניצלתי) וכאשר ניסיתי לרכוש הטבות נוספות קיבלתי את ההודעה הבאה:"גם אנחנו אוהבים את ההטבה נצלת החודש את הכמות המקסימלית להטבה זו, נשמח להעניק לךאת ההטבה שוב בחודש הבא". ואכן בשעה 12 בלילה אתמול שהגיע החודש הבא ניסיתי לרכוש שוב הטבות בעזרת הגודיז החדשים שצברתי אך להפתעתי קיבלתי שוב את ההודעה הנ"ל למרות שבעצם החודש התחלף.
התקשרתי היום לתמיכה שלהם ולטענתם ההודעה היא אכן שגיאה אך באותיות הקטנות כתוב שזה מוגבל לארבע רכישות ולא מוזכר חודש.
מצד שני גם לא מוזכר שזה לתמיד רק מוזכר שזה מוגבל ובגודיז תמיד ההגבלה היא רק לחודש אחד. וכן הם טוענים שזה רק לפי תעודת זהות ולא לפי חודש אך זה לא מוזכר באתר.
האם יש לי זכות לדרוש שיתנו לי לרכוש ארבעה הטבות נוספות החודש ?
1/12/2020 14:41 דודי האם זה נחשב להטעייה
3/12/2020 14:02 המועצה לצרכנות    re:האם זה נחשב להטעייה