חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זמן מקסימלי לשירות תיקונים
מחבר:אורי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/11/2020
שעה:12:32:50

שלום רב,
אשמח להתייעץ אתכם. שלחתי טלפון לשירות תיקונים בתשלום, בעת מכירת השירות ע"י שיחה עם נציג טלפוני נאמר לי שמשך התיקון לוקח בד"כ שבוע. עברו כבר שבועיים ואת הטלפון שלי אני לא רואה בחזרה. אין לי בעיה לחכות גם עד סוף השבוע השלישי, אבל הסבלנות שלי פוקעת משום שהתיקון המדובר אמור לקחת 10 דקות גג וזה נמרח כבר שבועיים. יש לציין שבטופס החתימה שמצהיר כי נלקח ממני הטלפון לא היה שום סעיף לגביי זמני טיפול אך בקבלה ששלחו לי יום אחריי היה רשום כי "ללקוח לא יהיו תלונות בגין אי עמידה בזמנים". יש לציין שגם הקבלה לא מציגה אמינות באופן מלא, כי רשום שמה ששילמתי במזומן על אף ששילמתי באשראי. מה אני יכול לעשות בנדון? אני כן מעוניין בשירות הזה אבל הוא נמרח יותר מידי זמן ובשיחה שהחלטתי לקנות את השירות הזה נאמר לי "בד"כ עד שבוע" והשבוע הזה כפי שאני מדגיש הופך לאט לאט לשבועות. האם יש איזהשהוא חוק שמסדיר את זה? אני יודע שלגביי שירותים באחריות באמת יש מקסימום זמני טיפול, אבל אינני מוצא חוק דומה לשירותי תיקונים בתשלום. יש לציין כי מדובר במספר לא מבוטל של ימים שאני מנותק מהעולם בגלל שהטלפון נלקח ממני ובמיוחד בתקופה בה אנחנו חיים, טלפון הפך לסוג של "מוצר חיוני".
28/11/2020 12:32 אורי זמן מקסימלי לשירות תיקונים
30/11/2020 12:43 המועצה לצרכנות    re:זמן מקסימלי לשירות תיקונים