חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מעבדת סלולאר
מחבר:דור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/11/2020
שעה:10:22:49

לפני כשלושה שבועות הבאתי את מכשיר הטלפון שלי למעבדת סלולאר בעקבות שבר במסך.
במעבדה נאמר לי שבנוסף לבעית שבר המסך יש בעיה טכנית ב״טאצ״ של המכשיר
ושאלו אם ארצה לתקן וזמן התיקון הוא 3 ימים ותוספת של 300-500₪ לתיקון המסך. נענתי בחיוב וקיבלתי מהמעבדה מכשיר חלופי ריק מתוכן ללא אפשרות להכנס לתוכן שלי ולהפעיל אף את אפליקצית השיחות ״ווטסאפ״

לאחר 3 ימים התקשרתי למעבדה לשאול אם המכשיר שלי מוכן ואמרו לי שישנו עיכוב ואצטרך לחכות עוד 3 ימים.
הגעתי למעבדה לאחר 3 ימים (ביום א- כשבוע לאחר שהכנסתי את המכשיר לתיקון) ונאמר לי שהמכשיר לא מוכן ועודכנתי שעלות התיקון תהיה 300₪.
ביום חמישי שלאחר מכן התקשרתי למעבדה ונאמר כי עדיין המכשיר לא מוכן וביקשתי שלא יתקנו את התקלה ואקבל את המכשיר. בהגעתי למעבדה המכשיר חיכה לי אך בעל המעבדה אמר לי שהמכשיר לא נדלק(!).

המעבדה קיבלה מכשיר תקין עם בעיית שבר במסך ושם בזמן התיקון שרפו ככל הנראה את הלוח במכשיר.

בעל המעבדה הציע לי להשאיר אצלו את המכשיר ושהוא יתקן אותו והוא צריך זמן נוסף.
במשך כל השבוע שלאחר מכן בכל שיחה עם המעבדה נאמר לי כי המכשיר אינו מוכן וצריך זמן.

ביקרתי במעבדה מספר פעמים ובעל המעבדה בכל פעם משך אותי.
אתמול לאחר כמעט חודש שלם (!) שבו המכשיר במעבדה התקשרתי למעבדה
ובמהלך השיחה בעל המעבדה הציע לי לקנות ממנו מכשיר טלפון חדש בעלות של 700 הנחה.

במהלך השיחה הבנתי כי בעל המעבדה לא מתכון לקחת אחריות על כך שהרס את המכשיר שנכנס לתיקון מסך ושרף אותו ואפילו לא רואה עניין בכך ששלושה שבועות אני ללא המכשיר שלי ובלי אפשרות להשתמש ב״ווטסאפ״ ולתקשר עם העולם.

בעל המעבדה צלצל היום שאבוא לקחת את המכשיר שאינו נדלק מכיון שאין לו דרך לעזור לאחר שבחבר אותי במשך 25 ימים לגבי תיקון שנאמר כי יקח 3 ימים וביקש שאחזיר את המכשיר החלופי.

אציין כי לא חתמתי על שום מסמך מול החנות לגבי תיקון.

אשמח לבדיקה מה ניתן לעשות.
26/11/2020 10:22 דור מעבדת סלולאר
29/11/2020 16:00 המועצה לצרכנות    re:מעבדת סלולאר