חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אחריות על מוצרים נלווים
מחבר:פבל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/11/2020
שעה:14:53:24

שלום,
יש לי שואב אבק של ג'ימי שנרכש בצמבר שנה שעברה, כלומר אפילו לא שנה. לפני מספר חודשים שמתי לב שצינור גומי במברשת הראשית נקרעה, רוב הזמן משתמשים במברשת הזו כי היא העיקרית ומתאימה לריפות ושטיחים.
פניתי ליבואן קיה מולטימדיה, כי הוא זה שנותן את האחרויות והתבקשתי למסור את המברשת באחת מנקודות השרות על מנת שתשלח למעבדה הראשית שלהם לבדיקה וכך עשיתי.
אחרי שבועיים לאחר שלא קיבלתי שום עדכון בנושא פניתי אליהם במייל וקיבלתי שיחה טלפונית מהם עם הודעה שהמצורים הנלווים כגון מברשת הנ"ל אינם נכללים באחריות והם לא מתקנים אותה. הפתרון שהוצע לי זה לקנות אחת חדשה בעלות של 280 ש"ח כאשר את השואב החדש קניתי ב- 450 ש"ח לפני פחות משנה.

נשמע לי הזוי שאין אחרויות אפילו של שנה למוצרים כאלו ובהחלט נשמע לי הזוי שאני צריך לשלם 60 אחוז מעלות המוצר בפחות משנה.

אודה על עזרה והמלצה האם יש ניתן לעשות משהו במקרה הנ"ל,
תודה רבה.
23/11/2020 14:53 פבל אחריות על מוצרים נלווים
25/11/2020 14:35 המועצה לצרכנות    re:אחריות על מוצרים נלווים