| מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/11/2020 |
| שעה: | 08:09:51 |
|
הגשתי תלונה היום באתרכם
אודה לטיפולכם המהיר
תודה רבה. |
|
|
| 15/10/2020 11:47 |
אורטל |
כשל תמורה- וולסטריט בית ספר לאנגלית | | מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 15/10/2020 | | שעה: | 11:47:52 |
| שלום,
נרשמתי לוולסטריט בחודש דצמבר 2019, ההרשמה שלי לא היתה רגילה אלא
העברת מנוי של תלמידה שנשארו לה 4.5 חודשים ללמוד ולא רצתה להמשיך
ז"א שאת התשלום שילמתי לה במזומן והעבירו את המנוי שלה על שמי
התחלתי ללמוד עברו בערך 3 חודשים ועם הזמן הבנתי שאני לא ברמה הנכונה
ז"א הם סיווגו אותי לרמה לא נכונה- רמה נמוכה מהרמה שלי וזה אומר שבעצם
לא התקדמתי לשום מקום במשך 3 חודשים, בוולסטריט נהוג לפי החוזה שאם
אתה לא מרוצה או לא קיבלת רמה נכונה לך אתה מתחיל מחדש או מקבל החזר כספי.
פנינתי למנהלת ואכן היא אישרה את זה שקיבלתי רמה נמוכה ממה שאני אמורה להיות ואישרה לי להתחיל מחדש, בתקופה זו כשנתנו לי את הרמה הנכונה התחילה הקורונה ואז הסניפים נסגרו ולא יכלתי ללמוד אונליין- שיטה שלא מתאימה לי
כשביקשתי ביטול והחזר כספי ענה לי נציג שמי ששילם לפני 14/06 לא יקבל החזר כספי ומיום 14/06 וולסטריט התחילה הליכי הבראה אז מה שנותר לי זה או להעביר את המנוי לבן משפחה או ללמוד בעצמי דרך אונליין ושתי האופציות לא התאימו לי לכן בינתיים הקפיאו לי את המנוי
לפני שבוע דיברתי עם נציג שלהם שוב ואמר לי שאין לי כל כך מה לעשות אבל ניתן לשלוח תביעת חוב.
רק אציין שבמצב רגיל בלי שום קשר לקורונה, בהעברת מנוי לא ניתן לקבל החזר כספי אלא רק להעביר לבן משפחה אבל בגלל המצב הנתון שאין לי אופציה ללמוד זהו כשל תמורה לדעתי אז למרות שזה העברת מנוי ולא תשלום ישירות אליהם האם אני אמורה לקבל החזר כספי? בכל זאת זה בעל כורחי
אני פונה אליכם כדי להתייעץ האם כדאי לשלוח תביעת חוב ומה הסיכוי שאקבל החזר כספי עם תביעה מסוג זה? אני מאמינה שרבים עשו או יעשו זאת, אשמל לעצתכם תודה:)
| |
|
|
|
| 19/10/2020 11:02 |
המועצה לצרכנות |
re:כשל תמורה- וולסטריט בית ספר לאנגלית | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/10/2020 | | שעה: | 11:02:31 |
| שלום רב אורטל,
בפנייתך את מציינת כי:
"...לפני שבוע דיברתי עם נציג שלהם שוב ואמר לי שאין לי כל כך מה לעשות אבל ניתן לשלוח תביעת חוב..."- האם ביררת אם לחברה מונה מפרק?
אני, מציעה כי תפני אל בית העסק לבירור סיכוייך להשיב את כספך (אם בכלל)באופן של תביעת חוב?
האם הוצע לך חלופה אחרת במקום תביעת חוב? אם כן, מהי?
| |
|
|
|
|
|
|
|
| 26/10/2020 21:10 |
אורטל |
re:re:כשל תמורה- וולסטריט בית ספר לאנגלית | | מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/10/2020 | | שעה: | 21:10:39 |
| היי,
אין עם מי לדבר שם חוץ מנציג שאמר לי את הדברים שרשמתי ואני ממש לא מעוניינת ללמוד שם השיטה כלל לא עוזרת לשפר את האנגלית בטח לא באונליין, אין משהו אחר חוץ מלהגיש תביעת חוב,או לא לקבל כלום, אני יודעת שכעת החברה נמצאת בתהליכי הבראה החל מ-14/6 וכל מי ששילם עד לתאריך זה לא זכאי להחזר לפי מה שהנציג אמר וכל מי ששילם אחרי תאריך יש לו סיכוי לקבל החזר אבל גם זה לא יודעת אם בטוח, ישנם הרבה לקןחות ששילמו לפני תאריך זה ואפילו עדיין לא התחילו ללמוד לא הגיוני שאף אחד לא יקבל החזר, יש חיילים ששילמו אתכל הפיקדון הצבאי שלהם הורים ששילמו מלא עשר או 11 אלף ולא קיבלו החזרים ושילמו לפני תאריך 14/6 לא הגיוני שאף אחד מהלקוחות לא יקבל החזר שאנחנו המונים שמתלוננים יש לנו קבוצת וואצאפ אבל שם יותר דיבורים מאשר מעשים אף אחד לא יודע מה לעשות, אולי אפשרי להגיש דרכם תלונה/תביעה? איך זה עובד אני לא יודעת | |
|
|
|
| 29/10/2020 14:00 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:כשל תמורה- וולסטריט בית ספר לאנגלית | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 29/10/2020 | | שעה: | 14:00:17 |
| שלום רב אורטל,
בתגובה האחרונה לעיל, הוצעה לך האפשרות לבחון ולשקול את ההצעה כגון:מה הסיכויים שלך לקבלת כספך מול החברה ברגע שתבחרי בתביעת חוב?
בכל מקרה, תנסי להגיש תלונתך באתרנו בצירוף מסמכים כל המסמכים הקשורים בעסקה המדוברת.
| |
|
|
|
| 9/11/2020 07:12 |
אורטל |
re:re:re:כשל תמורה- וולסטריט בית ספר לאנגלית | | מחבר: | אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 09/11/2020 | | שעה: | 07:12:12 |
| הנציג לא יודע להגיד מה הסיכוי, לפי מה שאני מבינה סיכוי קלוש לקבל החזר כספי אם בכלל.
מה זה אומר בעצם לפתוח תלונה אצלכם? אתם פונים אליהם?
האם ניתן גם לפתוח תלונה אצלכם וגם להגיש תביעת חוב במקביל?
תודה. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|