חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:אי אספקת מוצר
מחבר:לירן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/11/2020
שעה:10:37:47

התקשרתי לתמיכה של חברת HP כדי להזמין מטען למחשב הנייד, הפנו אותי למספר שטענו שזה מחלקת המכירות שלהם. התקשרתי למספר וענה לי בחור שהציג את עצמו מ-HP, הזמתי ממנו את המוצר, שילמתי לו בכרטיס אשראי והוא אמר שהוא שולח את המוצר אליי דרך חברת UPS ביום יומיים הקרובים. הוא שלח לי חשבונית מס מתאימה רק שהיא הייתה מעסק בשם ICSC בנתניה (לא מכיר, כנראה משווק מורשה שלהם). ואכן יום לאחר מכן קיבלתי הודעת סמס מ-UPS שהמוצר בדרך אליי ויגיע עם שליח בין השעות 7:30 ל-16:00. השליח לא הגיע כל היום. יום למחרת התקשרתי ל-UPS לברר למה השליח לא הגיע ואמרו לי שהמשלוח בוטל ע״י השולח ושעליי לפנות אליו לבירור. שאלתי מה קרה ולמה UPS לא עדכנו אותי, אמרו לי שהם מעדכנים רק את הלקוח שלהם שבמקרה הזה זה השולח. התקשרתי לאותו מספר של מחלקת המכירות של HP שממנו הזמנתי, לא הצלחתי לקבל מהם הסבר או עזרה להבין מה קרה בדרך, אמרו שיחזרו אליי ולא חזרו. קיבלתי מהם חשבונית זיכוי על כל הסכום אבל אני עדיין לא רואה את הזיכוי בפירוט כרטיס אשראי שלי. בנוסף ניסיתי להתקשר כבר כמה פעמים נוספות ואין מענה. אני חושש שנפלתי על תרמית. אני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה וגם להגיש תביעה על אי הגעת שליח במועד שנקבע. אני לא יודע את מי לתבוע במקרה הזה - את חברת HP שחשבתי אני מתנהל מולה, את העסק ICSC כי בפועל הוא זה שמופיע על החשבונית או את UPS שהודיעו לי שהם באים באותו יום אבל בסוף לא באו.

שוב תודה על העזרה.
8/11/2020 12:19 לירן אי אספקת מוצר
9/11/2020 13:39 לירן    re:אי אספקת מוצר
10/11/2020 14:43 המועצה לצרכנות       re:re:אי אספקת מוצר
11/11/2020 10:37 לירן          re:re:אי אספקת מוצר
11/11/2020 16:09 המועצה לצרכנות             re:re:re:אי אספקת מוצר