| ![]() |
| הטעייה לגבי ארץ ייצור ויבואן רשמי | ||
| מחבר: | דב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/11/2020 | |
| שעה: | 20:09:08 | |
| שורה תחתונה: רימו אותי לגבי דגם האייפון. הסכימו בהתחלה לקבל חזרה, ואחר כך כשבאתי שוב הסכימו רק לעשות "ביטול עסקה" בעלות 100 ש"ח, תוך השתקת טענותיי ואי יחס רציני אליהם.
רציתי לשאול: האם יש מקום להגשת תביעה על כך? האם וכמה אוכל לדרוש פיצויים? --- פירוט הסיפור: לפני רכישת אייפון נאמר לי ע״י חנות פלאפונים בטלפון שיש גרסה של יבואן רשמי פרטנר. למיטב זכרוני גם שאלתי לגבי ארץ ייצור הדגם ונאמר לי שהוא אירופאי ולא יפני. אחרי הקניה והנסיעה הלוך ושוב ממרחקים גיליתי שמדובר במכשיר מדגם יפני (מזהים לפי הרעש במצלמה גם במצב שקט) ושזה לא בדיוק יבואן רשמי של פרטנר, ואפילו לגבי האחריות נוצר אצלי ספק (באתר שלהם מופיע שאין אחריות, המוכרת בחנות טוענת שלוקח שבועיים להתעדכן. נציגת שירות של פרטנר טוענת שלא מכירה דבר כזה. בכל אופן יבואן רשמי זה לא משהו שצריך "להתעדכן", זה מוצר שנרכש דרכם). התקשרתי שוב לחנות לשאול האם האייפון של פרטנר הוא אירופאי ולא יפני. נאמר שוב בצורה ברורה שמדובר במכשיר אירופאי. כשהגעתי חזרה לחנות אמרתי למוכרת והסכיה לקבל חזרה את המכשיר ולהחזיר את הכסף. הלכתי לקנות אייפון חדש כדי להעביר את הנתונים מהמכשיר שנועד להחזרה, כשחזרתי המוכר לא הסכים ואף הראה לי שכתוב באתר שהמכשיר מיפן (למזלי צילמתי מסך מיד אחרי שגיליתי, ושמתי לב שהם פשוט הוסיפו אחרי!) ובניגוד למה שכבר סוכם איתי אמר שהוא מוכן רק ל"ביטול עסקה" בעלות של 100 ש"ח. לא רק שלא קיבלתי פיצוי ולא הוחזר הכסף, אלא אחרי כל העגמת נפש והטרטור עוד הוצרכתי לשלם, מעבר להשפלה וחוסר האונים ואף אמר לי "תשתוק" על דבריי. | ||
| 7/11/2020 20:09 | דב |
הטעייה לגבי ארץ ייצור ויבואן רשמי |
| 9/11/2020 15:59 | המועצה לצרכנות |
re:הטעייה לגבי ארץ ייצור ויבואן רשמי |