| ![]() |
| ביטול עסקה וזיכוי מלא | ||
| מחבר: | מזל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 05/11/2020 | |
| שעה: | 15:48:57 | |
| שלום,
הזמנתי באתר לציוד כלבים אונליין מזרן אורטופדי. קודם כל היה רשום שם שהמשלוח מגיע 1-3 ימים והגיע אחרי שבוע. כשהתקשרתי לברר למה עדיין לא הגיע המוצר אמרו שאין אותו במלאי (מה שלא ציינו באתר) ואמרו שאני יכולה לקבל את המזרן רק עם מידה מעל. הסכמתי ויום אחר כך קיבלתי את המוצר. המוצר נראה פגום - הוא הגיע בלי ניילון עטוף, נראה מלוכלך ומשומש. ובנוסף המזרן הזה היה מחברה אחרת ממה שהזמנתי והם לא טרחו להגיד לי זאת בטלפון כשאמרו שיביאו לי "רק" מידה מעל כי המידה שהזמנתי אינה במלאי. התקשרתי שוב כדי להחזיר את המוצר ולקבל זיכוי מלא, הם טענו שהם אמרו לי בטלפון פעם שעברה שזה מחברה אחרת מה שלא היה כלל וכלל והקלטתי את כל השיחות כלומר יש תיעוד לדבר, ואמרו שבשביל שייקחו את המוצר אני חייבת לשלם משלוח 30 שח ואקבל את הזיכוי פחות הסכום הזה, קודם כל השאלות שלי הן כשמדובר במוצר פגום כביכול כי כך הוא נראה המשלוח לא צריך להיות על חשבון הלקוח נכון? יש לי תמונות של המוצר - השאלה אם יש לי דרך להוכיח שהוא אכן יצא פגום מהחנות וכביכול אני לא עשיתי זאת (התקשרתי אליהם יום אחרי שקיבלתי את המוצר - לא השתמשתי בו) ושאלה נוספת, הם אמרו לי בטלפון כל מיני דברים שלא רשומים באתר מאחר שאין להם באתר מדיניות משלוחים/החזרת מוצרים ואפילו תקנון אין להם, זה תקין שיגידו לי דברים בעל פה? אם כך זה הולך לפי החוק להגנת הצרכן נכון? כלומר 5% מסכום העסקה בתנאי שהמוצר לא פגום, במקרה שלי המוצר פגום איך אני יכולה להוכיח זאת ולא לשלם על המשלוח? הסכמתי שייקחו את המוצר ואשלם 30 שח, הם אמרו שייקחו קודם את המוצר ואחר כך ייתקשרו אליי ויעשו זיכוי, איך אני אדע שהם לא משקרים שוב וייקחו גם את המזרן וגם את הגסף? איך אני יכולה להבטיח שיעשו זאת? אציין גם שהם אמרו לי המון דברים בטלפון בלי שום דבר מעוגן באתר שלהם, שיקרו לי שכן אמרו בשיחת טלפון הקודמת שיביאו לי מזרן מחברה אחרת וכו' כל השיחות מוקלטות כך שיש לי תיעוד במידה וארצה להגיש תלונה. אני אשמח להכוונה וייעוץ בנושא איך לפעול הלאה, תודה רבה! | ||
| 5/11/2020 15:48 | מזל |
ביטול עסקה וזיכוי מלא |
| 6/11/2020 21:41 | מזל |
re:ביטול עסקה וזיכוי מלא |
| 9/11/2020 10:03 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקה וזיכוי מלא |