חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הוט / הוטנט - המשך חיוב לאחר ניתוק
מחבר:גיל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/11/2020
שעה:14:02:26

שלום רב,

אני פונה בעקבות המשך חיובים של חברת הוט על אף הפסקת שירותים.

לפני כחצי שנה הודעתי לחברות הוט ו- הוטנט על ניתוק מלא מכלל השירותים (טלוויזיה, טלפון, תשתית אינטרנט וספקית אינטרנט).

את הודעת הפסקת ההתקשרות העברתי (לשתי החברות בנפרד) באמצעים הבאים:
1) אתר "נתק"
2) שליחת פקסים
3) שליחת הודעת ניתוק בדואר אלקטרוני

ברשותי אישורי שליחה (כולל של הפקסים ושל אתר "נתק") לכל ההודעות הנ"ל.

כשמונה ימים לאחר שליחת הודעת הניתוק הראשונה, ולאחר שלא קיבלתי תגובות כלשהן מהחברות ואף לא עלה בידי ליצור קשר טלפוני עם שירות הלקוחות של החברות (מדובר היה בתקופת הקורונה והם עבדו באופן מצומצם), הגעתי על דעת עצמי למרכז שירות של הוט והחזרתי את כל הציוד (ברשותי אישור של הוט על החזרת כל ציוד).

על אף כל הנ"ל, החברות ממשיכות לחייב אותי ללא כל סיבה על אף שעברה למעלה מחצי שנה מהניתוק (כולל החזרת ציוד) ושבתקופה הזו לא סופק שירות כלשהו.

נסיונותיי לבירור מול החברות נכשלו, נציגי החברה מבטיחים "שהנושא ייבדק ושיחזרו אליי", אבל בפועל לא חוזרים. פקסים נוספים והודעות דואר אלקטרוני שנשלחו זוכים להתעלמות.

אשמח לייעוץ לגבי:
1) כיצד לגרום לחברות להפסיק לחייב אותי
2) כיצד לקבל בחזרה את הכספים אשר נגבו ללא רשות מאז הניתוק

בנוסף, לאור העובדה שהחברות הללו לכאורה פועלות ב"שיטת מצליח" ובונות על כל כך שזה משתלם להן בשורה התחתונה, ולאור העובדה שככל הנראה אני לא היחיד שזה קורה לו, אשמח מאוד אם המועצה תציע פתרון כולל (לרבות תביעה ייצוגית) ולא תסתפק בהפנייה לתביעות קטנות.

תודה מראש על העזרה.
5/11/2020 14:02 גיל הוט / הוטנט - המשך חיוב לאחר ניתוק
8/11/2020 16:26 המועצה לצרכנות    re:הוט / הוטנט - המשך חיוב לאחר ניתוק
9/11/2020 08:53 גיל       re:re:הוט / הוטנט - המשך חיוב לאחר ניתוק
11/11/2020 09:44 המועצה לצרכנות          re:re:הוט / הוטנט - המשך חיוב לאחר ניתוק