| מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/11/2020 |
| שעה: | 13:39:27 |
|
שלום רב שיר,
שוב, פני אליהם בכתב כפי שצוין במענה לעיל, ואם תתקלי בבעיה, תנסי להגיש תלונה באתרנו לבירור העניין. |
|
|
| 18/10/2020 17:36 |
שיר |
החזרת מוצר פגום | | מחבר: | שיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 18/10/2020 | | שעה: | 17:36:55 |
| היי,
קניתי לפניי כחצי שנה אוזניות איירפודס מksp.
אחרי כמה שימושים, השוואות עם אוזניות איירפודס אחרות ובדיקה מפלאפון אחר (כדי לוודא שזה לא הבעייה רק מהפלאפון שלי)- הבנתי שהן לא טובות. שומעים בהם ממש חלש ולא תקין.
שלחתי אותם למעבדה של אייקון גרופ (היבואנים הרשמיים של אפל בישראל, ונותני השירות) הטכנאי אמר לי שהוא לא רואים בזה שום בעיה ומבחינתם האוזניות תקינות, אבל הוא יעשה לי עדכון גרסה.
לאחר שהן חזרו, האוזניות נשארו באותו מצב שהיו קודם ושלחתי אותן שוב עוד פעמיים למעבדה, שבמהלך כל ה"ביקור", שלהן במעבדה החליפו לי פעם את אוזניה ימין ופעם את אוזניה שמאל. האוזניות עדיין לא עובדות!!
דיברתי עם שירות הלקוחות של החברה ועם המנהל, מבחינתו אין בעיה עם האוזניות. הוא לא מוכן להקשיב ואומר "אם את רוצה תקני חדשות.."
התכתבתי עם נציגה מksp, היא אמרה לי שזה לא קשור אליהם אלא לנותן השירות (חברת אייקון גרופ), ולאחר מכן לא טרחה לענות לי להמשך ההתכתבות...
מה אני יכולה לעשות? למי אפשר לפנות כדי שיחליפו לי את כל האוזניות (ולא חלקים מהם), או שפשוט יחזירו לי את הכסף ?
יש לציין שגם כל פעם שאני מפקידה את האוזניות לבדיקה במעבדה עד שזה חוזר לחברת שליחויות שאיתם אייקון גרופ עובדים עד שאני הולכת לקחת את זה מחברת השליחויות, לוקח הרבה זמן במיוחד עם הסגר הזה. זה גוזל לי הרבה נסיעות וזמן...
מה אני יכולה לעשות?
אשמח לתשובה | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21/10/2020 16:16 |
שיר |
re:אשמח לתשובה מה עלי לעשות? | | מחבר: | שיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/10/2020 | | שעה: | 16:16:59 |
| | הבנתי שאני צריכה לפנות לחברה בכתב, אבל מה אני צריכה לרשום להם? הם מבחינתם- שאני אחזיר את זה למעבדה שוב ושוב ואני לא רוצה שזה יקרה כי כבר נמאס לי לקחת את זה למעבדה... | |
|
|
|
| 21/10/2020 22:07 |
המועצה לצרכנות |
re:אשמח לתשובה מה עלי לעשות? | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/10/2020 | | שעה: | 22:07:42 |
| שלום רב שיר,
לידיעתך, הקפצת השאלה מחזירה אותך לראש התור, דבר המעכב את המענה בשאלתך.
לעניין פנייתך- מה עלות המוצר? האם יש לך דוח תיקונים מנותן השירות(היבואן/יצרן)?
| |
|
|
|
|
|
| 26/10/2020 07:27 |
המועצה לצרכנות |
re:re:אשמח לתשובה מה עלי לעשות? | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/10/2020 | | שעה: | 07:27:55 |
| שלום רב שיר,
בפנייתך את מציינת כי:
"...לאחר שהן חזרו, האוזניות נשארו באותו מצב שהיו קודם ושלחתי אותן שוב עוד פעמיים למעבדה, שבמהלך כל ה"ביקור", שלהן במעבדה החליפו לי פעם את אוזניה ימין ופעם את אוזניה שמאל. האוזניות עדיין לא עובדות!!..." אם כך, וככל שיש ברשותך ראיות המעידות על התיקונים חוזרים ונשנים, באפשרותך, לפנות אל נותן השירות(היבואן/יצרכן) כמפורט בתעודת האחריות, על מנת שיפעל בהתאם לקבוע בתקנה 6(ג) בתקנות הגנת הצרכן(אחריות ושירות לאחר מכירה):
"(ג) לא מילא היצרן אחר הוראות תקנות משנה (א) ו-(ב), יספק לצרכן טובין חדשים, זהים או מסוג ואיכות דומים ושווי ערך, או ישיב לו את התמורה ששילם בעדם, לפי בחירת היצרן."
במידה שתתקלי בבעיה, תנסי להגיש תלונתך באתרנו בצירוף מסמכים.
| |
|
|
|
| 28/10/2020 01:14 |
שיר |
re:re:re:אשמח לתשובה מה עלי לעשות? | | מחבר: | שיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/10/2020 | | שעה: | 01:14:08 |
| תודה על תשובתכם,
אם אני אשלח להם מייל על זה הם יגידו לי שהמוצר יצא מהמעבדה כשהוא תקין. מבחינתם זה תקין..
האם עדיין אני אשלח להם מכתב על זה או שאני צריכה לרשום משהו אחר? | |
|
|
|
|
|