| מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/10/2020 |
| שעה: | 11:20:38 |
|
שלום רב
אז לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב בחנות מחשבים בראשון לציון בשם- נייד נייד. כמובן שלפני הרכישה בדקתי גם חנויות נוספות והצעות נוספות ולבסוף החלטתי לרכוש את ההצעה שקיבלתי מנציג המכירות של נייד נייד- יואב. בזמן הייעוץ נאמר לי כי לכל בעיה אני יכולה להתקשר או לשלוח לו מייל, החלפת גודל המחשב (משום שאכן התלבטתי), בעיה טכנית ועוד. יואב מצטייר כבחור נחמד, עוזר וזמין לכל שאלה, אולם מרגע התשלום הבחור נעלם, לא עונה להודעות, למיילים ואינו חוזר אלי לאחר מספר רב של צלצולים (יש לחברה זו מוקד פניות שעונה לכל הלקוחות כך שאין גישה ישירה לנציגי מכירות- שיטה גאונית שלהם שבעזרתה אינם צריכים להתמודד עם לקוח שהם לא רוצים לדבר איתו, אלא פשוט מאוד לא מתיחסים לפניה).
ובכן, כמו שאמרתי מרגע הרכישה הבחור נעלם. כעבור שבוע של נסיונות לתפוס את הבחור או כל נציג אחר שרק יעזור לי עם הבעיה שלי (עליה אפרט בהמשך), אמא שלי התקשרה למוקד פניות ואיימה שאם לא יחזרו אליה מיד היא תתלונן על המקרה (חששנו שיעברו שבועיים מיום הקניה ואז לא יהיה לנו עם מי לדבר). הפלא ופלא לאחר 2 דקות בדיוק חוזר לא אחר מהמנהל! אמר שיבדוק ויחזור אלינו. למחרת חזר לאמא שלי המנהל ופספסנו את השיחה בדקה, שוב אמא מתקשרת לשירות פניות ואותו סיפור חוזר על עצמו!!! אמא לא מתבלבלת ושוב נאלצת לאיים בתביעה והופ מי מתקשר? הנציג בכבודו ובעצמו- יואב! בשעה טובה. עכשיו אותו בחור נחמד עוד מעז להתחצף לאמא שלי ומספר שתי גרסאות שונות ומעניינות. תחילה טוען שלא קיבל את המיילים שלי, ולאחר כמה דק משנה את עמדתו ואומר כי אם ארצה הוא יכול להראות לי שהוא ענה לי!!!!! ואפילו להראות את כל השתלשלות השיחה שלנו (כמובן שלא הראה לי דבר כזה).
אוקיי, אפרט קצת על הבעיה שתבינו מדוע החזרתי את המחשב. הזמנתי מחשב חדש דנדש במחיר לא זול של 3899 שקלים חדשים. השקעתי ממיטב כספי וציפיתי לקבל תמורה. אולם החלטתי שהגודל אינו מתאים ולאחר שימוש רגיל וסטנדרטי של שעתיים במחשב נגמרה לו הסוללה- דבר שלא אמור לקרות במחשב חדש ובשימוש רגיל לחלוטין, לכן באתי בבקשה להחליף. אז נסעתי לחנות במטרה להחליף את המחשב, ולטענתם כנראה שעשיתי שימוש אגרסיבי במחשב ולכן נגמרה לי הסוללה (הרצאה של שעתיים זה שימוש אגרסיבי??), כחלופה הוצע לי מחשב שאינו מתאים לצרכים שלי, במחיר יקר יוצר, אשר יסופק בעוד חודש! אני סטודנטית ולכן ההצעה לא הייתה רלוונטיצ וביקשתי להחזיר.
מעבר לכך שמרדכי המנהל טען כי אני צריכה לשלם דמי ביטול של 20 אחוז למרות שיש פגם במחשב, ומעבר לכך שמרדכי הציג לי קבלת זיכוי עבור 0 שקלים בטענה שככה מקבלים זיכוי, ומעבר לכך שנאמר לי שיקח 14-21 ימי עסקים לקבל את הכסף לחשבון, ומעבר לכך שהוא דיבר אליי מאוד לא יפה!!!!
לאחר שהחזרתי את המחשב שבתי הביתה עם קבלה על סך 0 שקלים ולא הייתי רגועה. לכן עשיתי תחקיר קטן והבנתי שבכלל לא קיבלתי את הדגם שהזמנתי!!!! כן כן, כמו שאתם חושבים. לא רק שרוצים לגבות ממני 20 אחוז דמי ביטול- הם רוצים לעשות זאת עבור מחשב שלא הזמנתי!!!!!
בדיעבד ולאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה ראיתי אינספור ביקורות שליליות ומרביתן מספרות סיפורים זהים ושונים משלי- אבל המכנה המשותף של כולם הוא עוקץ אכזרי שהם מבצעים יום יום בלקוחות תמימים!!! יואב גרם לי לבטוח בו במעמד הקניה כך שלא היה לי חשש שאני צריכה לבדוק מה שם הדגם שהזמנתי לעומת מה שקיבלתי, וגם הידע שלי במחשבים אינו רחב. אבל לאחר שגיליתי את רמת השירות שלהם רציתי לבדוק לעומק ואכן גיליתי שרימו אותי אבל ברמה העמוקה ביותר! ועוד ממשיכים לנסות ולעקוץ אותי על כך.
מקווה שתוכלו לעזור לי עם המקרה הנל ולהבין מה מגיע לי שלפי הבנתי זה לא פחות מ100 אחוז של החזר עבור המחשב ואפילו פיצוי.
תודה רבה מראש!!!
אשמח לעידכונכם🙏🏼 |
|
|