| ![]() |
| אי החזרה של מחשב נייד שהוזמן אונליין | ||
| מחבר: | מיכל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 27/10/2020 | |
| שעה: | 13:19:01 | |
| שלום וברכה,
בתאריך 11.10 רכשתי אונליין מחשב נייד. במפרט הטכני היה כתוב כי המעבד הוא i5, ומערכת ההפעלה היא ווינדוס. כמו כן, המחשב מגיע עם ווינדוס הום והמחשב בשפה עברית. בתאריך 20.10 קיבלתי את המחשב (על ידי שליח). פתחתי את המחשב וגילתי שאין באפשרותי לבחור בשפה העברית. פתחתי באנגלית, ואז גילתי גם שמערכת ההפעלה איננה ווינדוס וכי המחשב הוא i7. אציין כי לא צורפה קבלה למשלוח! פניתי לחברה ממנה קניתי את המוצר ולא קיבלתי מענה. פניתי פיזית לאחת מחנויות החברה וביקשתי החלפה של המוצר. המוכר טען כי בגלל שפתחתי את המחשב וזרקתי את הקרטון עימו הגיע המשלוח לא ניתן להחליף את המוצר. פניתי לחברת היבואן של המוצר- והם טענו שיש חובה על החברה המשווקת להחזיר/ להחליף לי את המוצר לאחר 14 יום ולא משנה הסיבה. שבתי עם תשובה זו לחברה ממנה קניתי, והם טענו שוב כי עלי לדבר עם היבואן שיתן מספר אישור החלפה. שוב פניתי ליבואן, והוא הסביר כי שירות הלקוחות דרך היבואן זה רק במידה והמוצר תקול. רק בנושאים הקשורים לאחריות. אני די אבודה, מכאן ומכאן אינני מקבלת שירות. רציתי לדעת מה עלי לעשות? האם התנהלות זו נכונה? האם כשאני קונה מוצר אונליין אין באפשרותי להחליפו כי פתחתי את האריזה ולא שמרתי אותה? המחשב עלה המון כסף, לימודיי כסטודנטית החלו ואני תקועה! | ||
| 27/10/2020 13:19 | מיכל |
אי החזרה של מחשב נייד שהוזמן אונליין |
| 29/10/2020 17:27 | המועצה לצרכנות |
re:אי החזרה של מחשב נייד שהוזמן אונליין |