| מחבר: | בטי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 22/10/2020 |
| שעה: | 14:00:40 |
|
היי,
בשנת 2010 אמא שלי הצטרפה לחברת אורנג, לא שהיא עברה כמה חברות וסגרה שם את המנוי. לאחרונה אמא שלי שמה לב שגובים ממנה 4 שח לא ברור על מה, היא פנתה בעבר לחברה וביקשה שיספיקו לגבות ממנה. ביוני 2020 אני התקשרתי אליהם וביקשתי שיפסיקו לגבות, אמרו לי שזה שירות בינלאומי כלשהו (לא ברור מהו)., אמרו שיפסיקו אבל זה לא קרה בפועל.
אתמול היא שמה לב שממשיכים לגבות ממנה 4 שח ועוד 23 שח. כמראה שהתשלום של ה23 שח נבלע בכל ההורדות של האשראי לכן אמא שלי לא שמה לב לזה קודם. לא היה ברור לנו על מה החיוב ונכנסתי לאיזור האישי בחברת פרטנר, וראיתי שכבר שנה גובים ממנה 23 שח על קו לא ברור. יש לציין שעל שמה היו מס מנויים, וכולם היו מושהים פרט לקו הזה שממשיכים לגבית 23 שח. אין לדעת כמה זמן הם ממשיכים לגבות ממנה. יש לציין שגם ניסינו להתקשר לקו הזה והוא לא זמין. פניתי לחברת פרטנר והם רוצים לדעת במדויק מתי היא ביקשה ניתוק. אמא שלי לא זוכרת שכן עברו הרבה שנים. לטענתם אמא שלי ביקשה לפתוח את הקו בשנת 2014, למרות שהקו הזה לא היה בשימוש מעולם. יש לנו רק קו אחד שהעברנו מהם שהוא דומה מאוד ליתר הקווים שהיה בשימושה, ויכול להיות שאת הקו הזה אמא שלי ביקשה לפתוח ואז עברנו לחברה אחרת.
האם יש עילה לתביעות קטנות או פנייה בתלונה?
תודה מראש! |
|
|